Najbolje prolećno venčano cveće

Vreme može biti prohladno u rano proleće, ali ovo vrhunsko prolećno venčano cveće je u cvetu i biće dostupno za vaše cvetne aranžmane. Možete imati najbolje od oba sveta kada planirate prolećno venčanje. Kako proleće počinje da cveta, pasteli i sveže zelenilo čine prelepe pozadine za fotografije sa venčanja. Odvojite trenutak da zamislite kako pravite ulaz okružen lepotom prirode.

Evo zašto je u proleće izgovoriti „Da“ da biste se venčali najbolje doba godine. Obavezno odredite datum venčanja dok cveta prolećno venčano cveće ako volite ovo cveće.

Peonies & Ranunculus

Prolećni buket za venčanje od božura Ko ne voli božure? Ovo bujno cveće dolazi u raznim bojama. Ako cveta u vreme vašeg venčanja, ovaj cvet će biti MORA. Ako želite božure na svom venčanju, obavezno zakažite venčanje kada budu u cvetu.

Omiljeni za sva vremena, Ranunculus ima slojeve na slojevima tankih latica koje izgledaju skoro previše dobro da bi bile istinite. Možda je ovo jedno od najlepših cveća ikada! Volim prirodno kovrdžave hirovite stabljike i sve dostupne jedinstvene boje. Prihvatite njegov šik stil u slobodnom ili okruglom buketu.

Postoji mnogo vrsta zelenila eukaliptusa koje neveste obožavaju. Cvetni aranžmani su zadivljeni neodoljivom teksturom i bojom. Eukaliptus koji odaberete treba da dopuni boje i stil vašeg venčanja.

Tulipani i slatki grašak

Prolećno venčano cveće lalaLala simbolizuje „savršenu ljubav“ i bezvremenski je cvet. Koristite lale da ulepšate elegantno venčanje ili neformalno okruženje. Prirodna elegancija lala oduzima dah kada su spojeni zajedno za prolećna venčanja.

Slatki grašak je u sezoni kratko, pa planirajte svoj događaj za kasnu zimu ili rano proleće ako je ovo vaš omiljeni cvet! Izgledaju kao delikatni leptiri sa svojim naboranim ivicama. Koristite ih sa skabiozom, delfinijumom, ranunculusom i tamnim zelenilom – šta god da radite sa njima, to je savršen dodatak prolećnom venčanju.

Nevesta sa slatkim boketom

Nevesta sa buketom skabioze. Sa Scabiozom vas očekuje nalet sreće! Nabrane latice privlače pažnju i imaju jedinstven šarm – uparite skabiozu sa božurima ili baštenskim ružama.

Slično jorgovanu, zumbuli su slatke nijanse ljubičaste ili roze. Ako vam je srce naklonjeno ovom cvetu, planirajte svoje venčanje u kasnu zimu ili rano proleće — kombinujte ranunculus, ruže ili lale sa zumbulima za sveže ubran buket.