Cvetne pozadine za zumiranje

Želite da dodate interesovanje za svoje Zoom sastanke? Zatim preuzmite jednu od ovih besplatnih pozadina za zumiranje cveća i biljaka! Samo kliknite na svaku sliku u pozadini, a zatim kliknite desnim tasterom miša da biste je sačuvali na računaru.

Da biste dodali pozadinu na Zoom, sledite ove korake:

Kliknite na ikonu strelice nagore desno od ikone video kamere.
Izaberite „odaberite virtuelnu pozadinu“.
Kliknite na ikonu plus da biste dodali novu pozadinu.

Pregled sadržaja
Preuzmite besplatnu pozadinu za zumiranje cveća

žuto-belo cveće u vazi ispunjenoj kriškama limuna

6 saksijskih biljaka postavljenih oko kamina

Procvetajte svoj zum uz cvetne pozadine

Sada kada ste videli sve svoje izbore, hajde da pređemo na to zašto biste uopšte želeli da preuzmete jednu od ovih besplatnih Zoom pozadina.

Možda vaši Zoom sastanci postaju pomalo dosadni. Ili biste možda želeli da sakrijete pozadinu kafića u kojem radite ili lične stvari razbacane po vašoj kućnoj kancelariji. Bez obzira na slučaj, besplatne Zoom pozadine mogu pomoći da se sakrijete prostor u kome radite, a istovremeno da dodate stil vašim virtuelnim sastancima. I ništa ne dodaje svetlost kao cveće, biljke i na otvorenom!

Bilo da se odlučite za cvetna polja, cvetne aranžmane ili sobne biljke u saksiji, dodavanjem prirodnih elemenata vaši sastanci će se osećati življe. I čak vam mogu pomoći da se osećate podmlađenim i malo fokusiranijim! Osim toga, pošto su gornje pozadine besplatne za preuzimanje i jednostavne za korišćenje, nema razloga da ne dodate malo života svom ekranu.

Najteža odluka će biti odabrati koju Zoom pozadinu da preuzmete! Na sreću, možete preuzeti više od jednog.
Izaberite pozadine za sezonsko zumiranje

Iako će bilo koja vrsta pozadine cveća i biljaka učiniti vaše virtuelne sastanke uzbudljivijima, zabavno je mešati stvari sa sezonskim pozadinama. Ove pozadine dobro funkcionišu na Zoom-u, ali mogu da rade i sa drugim video platformama kao što su Microsoft Teams, Google Hangouts, Skipe, VebEk i još mnogo toga!

Rotiranjem Zoom pozadine sa godinom, pomoći ćete da stvari ostanu sveže. Ne samo da će ovo učiniti da se osećate dobro, već će biti od koristi i vašim kolegama učesnicima sastanka.

I nemojte misliti da su sezonske pozadine samo za posao! Ako prisustvujete društvenom video ćaskanju kao što je virtuelna rođendanska zabava ili virtuelna ceremonija diplomiranja, izaberite Zoom pozadinu koja slavi tu priliku. Kada ne možete da budete zajedno lično, ovi mali dodiri idu daleko.

Evo nekih besplatnih sezonskih i prazničnih pozadina koje možete preuzeti i uživati.

Napravite sopstvenu pozadinu za uvećanje cveća

Iako su Zoom pozadine za preuzimanje jednostavan način da dodate stil svojim sastancima na mreži, možda ćete želeti da koristite svoju pozadinu da biste izrazili svoju kreativnost. Na sreću, lako je to učiniti!

Ako želite da napravite sopstvenu pozadinu, ali ne znate odakle da počnete, pogledajte cvet.