načina da svojim božićnim svečanostima dodate cvetni štih

Kombinovanje tradicionalnih božićnih ukrasa sa prelepim svežim cvećem i lišćem dodaje boju, teksturu i miris domu, čineći da se oseća kao savršeno mesto za Božić. Od božićnih venaca za vrata do domaćih božićnih krekera, evo šest inspirisanih načina da dodate cvetnu notu vašim svečanostima.


Božićni venac

Bilo da se okači na glavno mesto na vašim ulaznim vratima ili da se koristi kao središnji deo za vaš svečani sto, božićni venac je obavezan dodatak sezone. I dok veštačkih venaca može biti u izobilju u ovo doba godine, ne postoji ništa poput prirodnog, pravog cvetnog venca koji bi svečanim posetiocima pružio impresivnu dobrodošlicu. Druga stvarna prednost venca napravljenog od cvećara je, naravno, to što se može dizajnirati tako da se uskladi sa ostatkom vašeg božićnog dekora. Pogledajte našu kolekciju svečanih venaca za inspiraciju ili, ako biste radije napravili svoje, uzmite u obzir Pantone boju godine za 2018. – ultraljubičastu – i napravite venac koristeći raskošno ljubičasto cveće. Pogledajte naš vodič za božićni venac da biste saznali kako.

Za božićne ukrase sa razlikom, ove cvetne kuglice su samo ulaznica. Lepi pomanderi, ili ‘lopte za ljubljenje’ kako ih volimo da zovemo, mogu se nanizati na grane vaše božićne jelke i veće verzije okačiti na dužine raskošne trake kako bi se stvorio fantastičan svečani prikaz. Zašto ne biste zamolili svog cvećara da unese nagoveštaj imele u vaš i stvori Lopticu za ljubljenje u pravom smislu te reči?

Božićni krekeri

Zabavite božićnu večeru sa praskom tako što ćete sami napraviti božićne krekere. Sa pravim materijalima i malo znanja kako, dovoljno ih je lako napraviti kod kuće. Sviđa nam se ideja o dodavanju cvetnog ukrasa vašim dizajnima. Ove su skoro previše lepe za povlačenje!

Centralni deo božićnog stola

Božićna trpeza je bez sumnje jedna od žarišnih tačaka čitavog božićnog perioda. Tu se nazdravljaju, prave se krekeri i uživa se u božićnoj večeri. Obucite svoje da impresionirate dodavanjem impresivnog cvetnog stola u središtu koji će vas videti kroz celu sezonu žurki. Napravite dramu sa visokim kandelabrima prekrivenim cvećem ili izaberite niski aranžman božićnih sveća da biste pomogli da razgovor teče. Pogledajte našu kolekciju božićnog cveća ili naručite dizajn po meri od svog lokalnog stručnog cvećara.

Cvetne poklon oznake

Mali dodiri čine Božić zaista magičnim, baš kao i ovi lepo predstavljeni pokloni. Dodajte cveće svom svečanom pakovanju poklona dodavanjem jedne cvetne glavice ili male grupe sitnih cvetova na oznaku poklona.

Svečane usluge

Ove dekorativne postavke stvorene su vezivanjem jedne crvene ruže na štapiće cimeta i dodavanjem cvetanja sezonskih bobica i lišća trenutka – božikovine. Kombinujući miris i stil, to je savršeno mesto koje će svaki gost želeti da zadrži kao uspomenu.