Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih

Po našem skromnom, samo pomalo pristrasnom mišljenju, ne možete pogrešiti sa prekrasnim svežim cvećem za Dan zaljubljenih (naročito kada je buket stručno ručno izradio lokalni cvećar). Ali znamo da je ponekad jedino ispravno da pravilno pokvarite svoje Valentinovo – a to znači cveće, plus malo (ili veliko) nešto dodatno. Dakle, ako želite da izbacite čamac, ali niste sasvim sigurni kako ili sa čime, mi smo tu da vam pomognemo. Malo smo iskopali i sastavili listu naših omiljenih presica za Valentinovo, samo nas zovite Kupidone!


Ideje za poklon za Valentinovo za nju i ideje za poklon za Valentinovo za njega

Ovo je 2022. i ne govorimo o stereotipima u MojaCvecari – ona bi možda volela dan u vožnji superautomobila, a on bi mogao da voli put u banje, tako da su ovi predivni pokloni razvrstani prema onome što vas Valentina zanima.

Popodnevi čaj

Dobar krem čaj je umetničko delo! Ako vaš budžet može da se proteže do njega, idite do glavnog grada i probajte čaj u Harrodsu ili čak u Ricu za zaista raskošnu poslasticu za Dan zaljubljenih, ili ako biste radije potrošili skromniji iznos, idite na Google i istražite. Vaš najbliži grad ili grad će imati čajdžinicu punu ručno rađenih poslastica, a vi možete biti ponosni što podržavate lokalno.

Kuvajte se

Imate Valentinovo koji je početnik kuvar? Oni će voleti časove kuvanja. Postoje škole kuvanja i restorani širom zemlje koji nude večernje časove ili celodnevne kurseve, samo malo istražite da biste pronašli neki blizu vašeg Valentina. Časovi veština nošenja noža takođe mogu biti posebno korisni za kuhinjske fićere. I naravno, tajni bonus za sve ovo? Oni mogu da vam skuvaju neka ukusna jela posle!
Divna kočnica

Prepreka puna poslastica zagolicaće vaše čulo ukusa za Dan zaljubljenih. Ako se osećate kreativno, mogli biste ga sami da sastavite ili ako biste to radije prepustili stručnjacima, naši stručnjaci za hranu i vino odabrali su sve vrste poslastica koje će ući u naše (a mi ih takođe dostavljamo besplatno). Pogledajte naše korpe.

Pokušajte da napravite nakit

Da li je vaš Valentin neko ko voli da pravi i stvara? Onda je sesija pravljenja obavezna za Valentinovo (a oni će vas voleti što isprobavate novi zanat sa njima). Zaista volimo pravljenje nakita jer obično na kraju odete sa nečim posebnim što ćete ceniti. Naći ćete sve vrste radionica izrade nakita u ponudi ako malo istražite na mreži

.
Idite na grnčarski točak

Keramika je romantična (ne verujete nam? Gledajte Ghost!), pa odvedite sebe i vaše Valentinovo do najbližeg časa. Zabavljaćete se hvatajući se u ruke sa glinom i nadamo se da ćete doći sa nekim novim kućnim priborom koji će vas podsetiti na vaše fantastično iskustvo Valentinova.

Za ovisnike o adrenalinu

Padobranstvo u zatvorenom

Nemate baš dovoljno budžeta da pošaljete svog Valentina željnog uzbuđenja u avion? Padobranstvo u zatvorenom je vaš odgovor. Mnogi sajtovi to nude širom Ujedinjenog Kraljevstva, a možda ćete čak i moći da ih gledate kako izvode neke fine vratolomije / uživajte u njihovom licu koje se malo klima od mašine za vetar!

Idite do vrhova drveća

Remena možda nije najseksipilnija odeća za Valentinovo, ali ako vaša posebna osoba voli avanturu, to neće biti važno. Krenite u prirodu i uzdignite se u nebo šetnjama krošnjama drveća i avanturističkim kursevima kao što je Go Ape, pogledi će biti vredni penjanja.

Obiđite teren

Da li nikada ne propuštaju utakmicu? Zatim ih počastite obilaskom stadiona, terena ili terena. I onda budite spremni da strpljivo slušate kako vam pričaju priče o svim sjajnim utakmicama koje su tamo dobijene i izgubljene.

Knjiga mesečno

Zaljubljen u knjižnog crva? Onda im nemojte samo nabaviti drugu knjigu, nabavite im pretplatu na knjigu kako bi jednom mesečno dobijali prelepu knjigu. Mnoge lokalne knjižare ih sada nude, a obično im vaš Valentin može reći koju vrstu čitanja vole, kako bi se uverio da je svaka knjiga baš za njih. Posebno volimo onu iz Emporium of Reading Delights Mr B i Kluba knjiga retkih ptica, koji promoviše pisanje žena.

Prelepa biljka

Pomozite im da dovedu napolje sa divnom sobnom biljkom koja će, uz odgovarajući TLC, trajati i trajati. Volimo poklon koji nastavlja da daje! Od ruža do sezonskih omamljivača, imamo kućne biljke koje će ih ispuniti radošću.

Sponzorišite stvorenje

Svaki ljubitelj prirode će znati da našoj zemlji trenutno treba ozbiljna pažnja, pa zašto ovo Valentinovo ne pokloniti i planeti malo ljubavi? Vašem Valentinu će se svideti što ih podržavate i pomažete u važnom cilju.

Nadamo se da ste do sada shvatili savršenu presiju za Valentinovo ili barem imate nekoliko ideja. Ako vam treba pomoć da smislite šta da napišete na kartici sledeće, možemo vam pomoći i u tome. Pogledajte našu bamper listu Valentinovih citata i poruka.