Cvećari za koje sigurno već znate da ste umetnik, iako prateći ove osnovne elemente: ravnotežu, proporciju i ritam, neki dizajneri cveća i entuzijasti cveća uložili su svoj talenat na posao i prepoznati su po svojim neverovatnim radovima u cvećarskoj industriji.

Cveće je, kao što znamo, čudo prirode i pruža savršen umetnički medij, sa prelepim bojama i teksturama za stvaranje najveličanstvenije palete boja. Nije ni čudo što neki dizajneri i umetnici cveća izlaze iz kutije i gledaju na cveće na potpuno nov način.

Na ovom blogu želimo da podelimo kako cvećari i entuzijasti cveća svojom kreativnošću i vrhunskom tehnikom osvajaju aranžiranje cveća u cvećarstvu.

Cveće u smeću

Neverovatno kako cveće u smeću u Njujorku može da učini da ova kanta za smeće izgleda tako predivno kao što smo uvek govorili da je cveće jednostavno moćno.

Podjednako je neverovatno koliko je priznanja cvećni dizajner Luis Miler dobio za svoje izuzetne izložbe cveća širom Njujorka. Volimo Luisa Milera jer je pokazao svoje talente za dizajn cveća i dodao svest o moćnom uticaju cveća na svako okruženje.

Raskošni cvetni lukovi

Svakako nije bio lak zadatak pronaći našu izložbenu sliku za Putnam & Putnam (Darroch i Michael Putnam). Njihova cvetna umetnička dela su jednostavno neverovatna i inspirativna.

Elementi cvetnog dizajna

Sara Vinvard je zaista podigla elemente cvetnog dizajna na potpuno novi nivo. Njeni cvetni aranžmani oduzimaju dah sa savršenom ravnotežom, proporcijama i ritmom. Pogled na njene cvetne radove sigurno će izazvati osećaj spokoja.

Moderna cvetna arhitektura

Stef Adriaenssens osvaja Evropu svojim majstorskim modernim arhitektonskim cvetnim prikazima. Njegova tehnika ravnoteže i čistog dizajna linija sa puno dodira neočekivanog je izvan savršenstva. Jednostavno neverovatno!

Cvetni portret dizajn

Ako niste čuli za Justinu Blakenei, čeka vas prava poslastica. Justina Blakenei je stekla priznanje za svoja neverovatna umetnička dela, od kojih je ono #Facethefoliage. Volimo upotrebu lišća, stabljika i cveća u ovim čudnim umetničkim delima. Takođe volimo novu pronađenu upotrebu cveća i biljaka koje inspirišu sledbenike da pogledaju cveće na potpuno nov način.

Postoji toliko mnogo cvetnih dizajnera i entuzijasta cveća koji stvaraju zujanje u industriji cveća. Svakako ne bismo mogli sve da predstavimo na ovom blogu, međutim, nastavićemo sa ovom serijom blogova nekoliko puta godišnje da bismo vam pružili priznanje i zahvalnost za svu inspiraciju.