Cveće je lepo samo po sebi, ali to ne znači da ne možete da ga obučete pametnom prezentacijom!

Cvećari mogu postati kreativni ne samo sa svojim aranžmanima, već i sa prezentacijom tih buketa. Evo nekoliko predloga koje biste možda želeli da isprobate!


Vintage konzerve i kanisteri

Vintage limenke se dobro slažu sa cvećem prigušenih nijansi, čineći odličan besplatni aranžman stola i evocirajući onaj starinski osećaj.

Možda se ne ističu toliko kao većina drugih aranžmana, ali bi trebalo da se uklope i dobro uklapaju u okruženje koje je mirno i smirujuće, sa mirnim nijansama i cveća i starinskih kanistera koji hvataju atmosferu iz prošlih dana. . Provesti popodne uz ove aranžmane, uz odgovarajući čaj i razgovor, savršen je način da uživate u ovom cveću.

Čajne šolje i pribor za jelo

Posuđe izgleda predivno samo po sebi — njegova svrha je da ulepša hranu koju servirate uz njega. Međutim, moglo bi biti iznenađenje da posuđe može raditi i kao vaze za cvijeće. Čajne šoljice se posebno obično koriste za minijaturne aranžmane, koristeći prednosti njihove male veličine kako bi preplavile cvetove do ivice.

Ove aranžmane je najbolje staviti na mali, okrugli sto za kafu ili dodatni ukras na većoj postavci u trpezarijskom stolu, na primer.

Drvene kutije i sanduke

Naravno, gledali smo dizajne koji su u velikoj meri inspirisani unutrašnjim prostorom i namenjeni za njega, ali postoji i mnogo prostora za dizajn za spoljašnje. Jedna pouzdana opcija za dizajn cveća su drvene kutije ili sanduke, koje uvlače tu atmosferu sela i pomalo prljaju aranžmanom.

Drvene kutije, ili čak jednostavno dodavanje grubih dasaka oko vašeg aranžmana, obuhvataju savršen osećaj sela koji izgleda odlično za dizajne koje možete da stavite u svoje dvorište ili samo pored prozorske daske za ukus sela.

Korpe i kutije za šešire

Umesto korpe pune kolačića, ova korpa cveta buketom cveća. Kutije za šešire takođe imaju isti šarm kao i korpe. Korpe, posebno, imaju veoma jedinstvenu estetiku, sa svojim tkanim dizajnom i njihovim izgledom kao da su prenosivi aranžman. Takođe bi izgledale dobro sa prigušenim nijansama, jer korpe sa svojim uobičajenim svakodnevnim bojama mogu biti odličan dodatak svakom prostoru.

Stakleno posuđe

Naravno, ne možemo samo preskočiti originalne vaze za cvijeće kada govorimo o dizajnu cvijeća. Raznolikost staklenog posuđa je zapanjujuća, a kreativni dizajni koje većina njih ima dovoljni su da se uklope u skoro svaki prostor kuće. Čak i osnovne staklene vaze mogu izgledati zapanjujuće dodavanjem obojene vode u vaze. Možda su jednostavne, ali baš kao i staklene tegle, ovo otvara više mogućnosti koje možete učiniti.

Oni su mnogo kreativniji načini predstavljanja cveća, poput starih kofera, cvetnih polica, pa čak i visećih aranžmana. Uz dovoljno kreativnosti i truda, gotovo sve se može iskoristiti da upotpuni lepotu cveća. Većina će se osećati kao projekat uradi sam, i iskreno, cveće izgleda najbolje kada znate da je imalo dodir vaše kreativnosti dok sedi oko vašeg prostora, ulepšavajući ga kako treba.