Nakon što smo upravo preživeli naš najveći Dan zaljubljenih do sada, sjajno je razmišljati kao i uvek da vidimo mnoge kupce koji bi mogli da koriste nekoliko saveta kada pokušavaju da reše šta da kupe za svoje voljene.

Za većinu muškaraca (održavamo se muškaraca jer su oni većina!) Dan zaljubljenih je dan kada razmazuju svoju posebnu osobu cvećem i poklonima tako što će pokazati svoju ljubav i poštovanje. Razumemo važnost osiguravanja da dan teče glatko, pa smo napisali nekoliko saveta kako bismo osigurali da se vaša voljena osoba sve više zaljubljuje u vas svake godine!

Uvek naručite svoje cveće unapred. Preporučio bih da naručite najmanje nedelju dana pre Dana zaljubljenih kako biste bili sigurni da vaš zahtev može biti ispunjen i da vaš cvećar može nabaviti određeni cvet za vas ako je potrebno. Pokušajte da ne naručite na Dan zaljubljenih, jer se popularniji cvećari obično rasprodaju do ručka.

Bez da budete očigledni, shvatite koji je omiljeni cvet i omiljena boja vaše voljene osobe. Nemojte pretpostavljati da su ruže omiljene osobe! Iako su sigurna opklada, zaista ne možete da pobedite ako pokažete da ste malo razmislili o dizajnu.

Ako je moguće, rukom napišite poklon karticu i razmislite o svojoj poruci. Dođi iz srca. Ne brinite, vaš cvećar će sve to čuti. Ako ste zapeli za rečima, romantični citat ili lična poruka će sigurno rastopiti vaše srce za Valentinovo.

Razmislite o tome da sami isporučite buket ili poklon na taj dan. Znam da bih volela da vidim svog muža kako stiže sa ogromnim buketom (i šampanjcem) za mene!

Ako vaša voljena osoba ne voli posebno cveće, pitajte svog cvećara za druge poklone kao što su šampanjac, čokolade, proizvodi za telo koji se često mogu lepo upakovati u poklon.