Nedavno ste vereni, zaključali ste datum i mesto venčanja i počinjete da gledate opcije za haljine. Vaš plan venčanja zaista počinje da se slaže!

Sada je dobro vreme da počnete da planirate i svoje cveće, posebno ako je vaše venčanje u vrhuncu sezone.

Evo sedam koraka do uspešne konsultacije:

1. Upoznajte se sa 2 do 3 svoja omiljena cvećara.

To je dovoljno da uporedite stilove i cene, ali ne toliko da biste bili zbunjeni, preopterećeni i umorni od susreta sa dobavljačima. Obezbedite istu kratku listu (ako znate šta želite) za sva 3 dobavljača da biste bili sigurni da ćete dobiti ponude koje možete iskreno da uporedite.

2. Uvek zakažite sastanak.

Konsultacije o venčanju zahtevaju vreme, a vi i cvećara želite da posvetite punu pažnju terminu. Nikada ne dolazite kod cvećara očekujući da se sastanete sa njima bez zakazanog termina jer oni možda nisu tamo. Iako volimo kada klijenti uđu u prodavnicu da pogledaju našu ponudu cveća u prodavnici, naš tim za događaje obično organizuje događaje van lokacije.

3. Dovedite osobu od poverenja.

Ako možete, povedite svog partnera, deverušu, majku ili sve njih! Uvek je lepo sresti se sa drugom polovinom i voljenim osobama. Planiranje venčanja ponekad može biti neodoljivo, i sjajno je ako imate tim pristalica oko sebe kako bi se smanjio stres oko planiranja. Sastanak činimo zaista dinamičnim i zabavnim jer je svaka nevesta toliko različita, a većina muškaraca koji nam se pridruže izlaze i sa uzbuđenjem!

4. Donesite inspirativne slike.

Vaše inspirativne slike su od vitalnog značaja za dobavljače da shvate šta vam se sviđa ili kom stilu venčanja gravitirate. Slika može reći hiljadu reči, a meni su fotografije bilo čega — ne samo cveća, već i slika, boja, podešavanja itd. — zaista korisne. Parovima je zaista teško da opišu sebe ili ono što vole. Ovo posebno važi za cveće, kada možda ne znaju cveće ili njihova imena, tako da mi slike mogu zaista pomoći da jasnije razumem vas i vaš događaj. Slike haljina koje volite ili „haljina“ koju ste odabrali zaista mi pomažu da razumem i dizajniram buket koji će istaći i pohvaliti vas i haljinu.

5. Donesite uzorke tkanine.

Slike odabranih haljina su od pomoći, ali uzorci tkanina i venčanica i deveruša su od vitalnog značaja. Videći i osetivši tkanine haljina osiguravamo da savršeno odaberemo cveće za venčanicu kako bi se upotpunila boja, stil i tekstura. Postoje stotine nijansi slonovače, bele i krem, a mi smo perfekcionisti u pronalaženju savršenog cveta koji će upotpuniti vašu venčanicu.

6. Ponesite pozivnice i materijal.

Ako ste dobro u planiranju venčanja, trebalo bi da ste već dizajnirali ili da ste u procesu dizajniranja vašeg venčanog stacionara. Volim da gledam i da se osećam nepomično jer nam to toliko govori o vašim događajima i stilskim preferencama.

7. Ponesite bilo šta relevantno za svoje venčanje!

Volimo da gledamo i vidimo bilo šta relevantno za vaše venčanje što vas oboje odražava. Zapamtite, ako usput budete imali pitanja, slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vreme. Tu smo da vam pomognemo i damo vam iskrene savete kako biste osigurali da vaše venčano cveće bude sve o čemu ste sanjali i više od toga.