Upravo smo počeli da se bavimo ukrašavanjem prelepih domova i preduzeća u Melburnu svežim i inspirativnim božićnim instalacijama. Iako se specifični dizajni i lokacije koje krase mogu razlikovati, jedini stalni zahtev je lep i jedinstven venac. I lako je shvatiti zašto kada božićni venci ne samo da izgledaju neverovatno već i miriše neverovatno svečano, uvek postavljajući ton za divnu božićnu atmosferu.

Tokom poslednjih nekoliko godina videli smo trend u kome se mnogi korporativni i privatni klijenti odlučuju za kreativnije, netradicionalnije, sveže instalacije venaca za svoj posao ili dom, ili oboje! I ne moraju da budu okačeni samo na ulazna vrata. Mogu se koristiti u mnogim delovima kuće ili kancelarije kao upečatljiva tačka za razgovor.

Neki dizajni su u toku mesecima kako bi se osiguralo da su jedinstveni i odražavaju individualni stil ili brend klijenta. Voleli smo da blisko sarađujemo sa svim našim klijentima kako bismo bili sigurni da su oduševljeni rezultatom.

Venac ima značajno značenje za prazničnu ili prazničnu sezonu. Njegov kružni oblik predstavlja večnost, jer nema početak ni kraj. Iz hrišćanske religiozne perspektive, oni predstavljaju beskrajni krug života. Zimzeleno, koje se najčešće koristi za pravljenje venaca, simbolizuje rast i večni život.

Posebno je zabavno, kao što je prikazano na slici ispod, korišćenje izvornih akcenta kao tačke razlike kod venaca, posebno ako korporacija ima međunarodnu klijentelu u poseti. U ovom slučaju kreiramo prilagođene instalacije sa svežim vjencima domaćeg lišća kao što su eukaliptus, žvakaća guma, maslina i guma tetra orašastih plodova pomešanih sa tradicionalnim svečanim lišćem kao što je lišće zelene smrče. Lišće je ispleteno zajedno i pričvršćeno na prilagođeni čelični okvir. Venci se zatim završavaju svežim grozdovima šišarki. Ovi venci će trajati najmanje mesec dana i tokom narednih nedelja će se prirodno sušiti.

Imamo niz venaca dostupnih u našoj maloprodaji i na mreži, ili možemo napraviti venac po meri bilo koje veličine koju želite.

Naši mali venci se mogu okačiti na ulazna vrata, a takođe i stilizovati na stolovima. Odličan savet je da ih koristite na stolovima. Izgledaju apsolutno fantastično sa velikom svećom postavljenom u sredini unutar staklenog zaveta.

Preporučujemo da venac okačite snažnom, debelom satenskom trakom ili konopom za pecanje ako više volite takav izgled. Svaki venac od svežeg cveća koji je dizajniran na bazi pene zahtevaće zalivanje svaka 2 dana kako bi se osiguralo da traje najmanje 5-14 dana.

Nadamo se da će naši venci inspirisati da unapred naručite jedan za vaš dom ili vas inspirisati da sami kreirate božićni venac!

Srećni praznici!