Kada uđete u prostoriju kada vas iz daljine mami mirisna esencija ruže, obično gledate pravo u prelepo nežnu cvetnu glavicu cvetova, upijajući boju, luksuz i prezentaciju. Međutim, da li ste ikada pomislili ili bacili pogled na vazu u kojoj se nalazi buket? Vaza je važnija nego što većina ljudi misli jer postavlja temelje, kontrolu i dizajn cveća pred kojim se divite. Stoga, ako želite da optimizujete lepotu svog luksuznog cveća, uverite se da imate pravu vazu za pravo cveće. Evo nekoliko saveta – koji oblik odgovara kom cveću, visokom, malom, kvadratnom, cilindričnom?

Cilindrična vaza

Cilindrična vaza je idealna za prelep, plišani buket koji će možda trebati kontrolu. Oskudan buket će pokazati puno prostora, ali upakovani buket cveća nalik grmlju će izgledati elegantno kontrolisano. Za dodatni efekat, koristite kontejner sa debelim staklom.

Savršeno za hortenzije i druge cvetne grane, božure, suncokrete ili bilo koji cvet sa glomaznom stabljikom.

Bubble Vase

Vaza u obliku mehurića je savršena za cvetove koji zahtevaju dobru dubinu za stabljiku i prostor za disanje! Često pomaže da vaza zauzme naborani otvor jer pomaže u obuzdavanju neposlušnog cveća, a da pritom aranžman ostane labav; ovo je ključno.

Kvadratna vaza

Kvadratna posuda se često koristi za cveće koje je pravo u stabljici sa težom cvetnom glavom. Kvadratni oblik pruža odmor za dugotrajno cvetanje i često je pametno koristiti kontrastne boje jer doprinosi modernom izgledu vaze.

Bud Vase

Veoma elegantna vaza u pupoljanoj vazi. Idealno za cveće sa dugom parom jer sprečava da olabavi i ispadne! Vaza sa zakrivljenim pupoljcima sa vitkim vrhom osigurava freziju, šugu i đurđevak – ne oduzimajući ništa od prelepih cvetnih glavica. Vaza pupoljaka može se koristiti da bilo koje cveće sa tankom stabljikom izgleda još efektnije.

Clear Vase

Prelepa cvetna glava često se može pohvaliti podjednako atraktivnom stabljikom. Debele, dugačke i bez listova, stabljike tamnozelene boje mogu dodati više lepote luksuznom buketu cveća, pa ih pokažite prozirnom vazom.

Savršeno za cveće sa potpunom lepotom koja se spiralno kreće od stabljike do latica.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate našu funkciju „Prava vaza za pravo cveće“. MojaCvećara se nada da će vam ovo pomoći da stavite svoje luksuzne bukete u pravu vazu!

Da li vam je potreban raskošan niz grandprik crvenih ruža? Šta kažete na divnu kombinaciju slatkih lavinskih ruža i crnih kala? Nema sumnje da imamo pravi buket za vašu vazu! Posetite vvv.mojacvecara.com i naručite sebi božićno cveće za isporuku cveća sledećeg dana!