Uskoro se seliš kući? Znamo da ćete želeti da se skrasite i budete što srećniji.

Naučite kako da privučete sreću u svoj novi dom uz vrhunske feng šui savete Appleiard London! u novom domu može biti izuzetno stresno. Kada se konačno uselite, poželećete da ukrasite i smestite se što je pre moguće. Možete napraviti nekoliko malih amandmana da biste doneli dobre želje i sreću u svoje novo skromno prebivalište. Ako jednostavno želite da naučite o uobičajenim verovanjima u sreću, došli ste na pravo mesto!

Dakle, šta je feng šui?

Feng šui:
imenica

(u kineskoj misli) sistem zakona za koje se smatra da upravljaju prostornim uređenjem i orijentacijom u odnosu na protok energije (chi), a čiji se povoljni ili nepovoljni efekti uzimaju u obzir prilikom postavljanja i projektovanja zgrada.

Sveže cveće

U feng šuiju se veruje da će sreća doći ako izložite sveže cveće u svom novom domu – ali nemojte uključivati trnovite stabljike, jer one zaustavljaju tok čija. Možete poslati cveće sledećeg dana ako naručite pre 20:00 sa MojaCvecara! Takođe pogledajte našu posebnu stranicu sa novim kućnim cvećem.

Vind chime

Okačite zvonce ispred ulaznih ili zadnjih vrata vašeg novog doma. Kada vetar šušti, štapovi za pirue uprežu nevidljivu i divlje dobru energiju za vas. I dok zvuk vetra peva, skreće pažnju na prostor, pozivajući više prilika u vaš život.

Hvatač snova

U nekim kulturama Indijanaca smatra se da hvatač snova okačen u spavaćoj sobi ili prostoru za spavanje štiti korisnika od loših snova.

Boja i miris

Napunite prednju stazu ili trem bojama i mirisima. Putevi su analogni prilikama koje pronalaze put do nas. Zdrave biljke i svetlo cveće podižu lepotu i sugerišu dobro zdravlje. Održavajte i jedno i drugo, i to je magnetni poziv na sve što poželite u svom životu. Pronađite naše Signature mirisne sobne difuzore i sveće od MojaCvecare!

Kombinujte isporuku cveća i mirisnog poklona do vrata vašeg novog doma.

Neka vaš dom bude bez nereda

Oslobodite se nereda, očistite svoju garderobu, svoje hodnike, svoju garažu, i kada se ove oblasti čiste, ne dozvolite da nagomilaju još više nereda. Koristite osnove čišćenja prostora najmanje jednom nedeljno.

Dobra, sveža feng šui energija izražava se u čistom prostoru, svežem vazduhu, puno dobrog svetla i srećnoj, smislenoj energiji koja je izražena u bilo kom dekoru u vašoj kući.