Šta je lepše od svežeg buketa cveća koji će ukrasiti vaš novi dom?

Možete naručiti buket direktno na svoju novu adresu i izložiti ih na savršenom mestu! Pomenuto u našem prethodnom blog postu ove nedelje o tome kako da privučete sreću u svoj novi dom, feng šui je veoma važan prilikom ukrašavanja. Izlaganje svežeg cveća može doneti sreću, posebno kada se nalazi u visokoenergetskim delovima vašeg novog doma.

Zato pronađite svoju savršenu vazu i naručite svoj omiljeni buket cveća iz MojaCvecara već danas. Naručite novo kućno cveće za nekoga ko se useljava u potpuno novu kuću za isporuku sledećeg dana pre 20 časova!

1. Izvan ulaznih vrata

Prvi deo vašeg doma koji će videti vaši prijatelji, porodica i posetioci je prednji deo kuće. Postavite prelep venac na vrata za toplu dobrodošlicu onima koji dolaze da vas vide!

2. Hodnik

Kada uđete u svoj dom, nasmejte goste dok ih dočekuje prelep buket cveća izložen u hodniku. Izaberite prelepe tople boje, kao što su narandžasto, žuto i roze cveće.

3. Kuhinja

Kao što znate, sveže cveće može odmah da ulepša svaku sobu. Donosi osećaj života koji ispunjava sva čula! Izaberite cveće poznato po svom mirisu, kao što su zumbuli i prikrijte uobičajene mirise kuhinje u vašem novom domu.

4. Kupatilo

Biljke i cveće u kupatilu su savršene. Većina kupatila ima sjajno svetlo, a cveće dopunjuje klinički osećaj sobe! Većina ljudi će radoznati oko kupatila, pa ih impresionirajte zadivljujućim stabljikama u modernoj vazi.

5. Konzervatorijum

Ako se zimski vrt nalazi iza vašeg novog doma, možda gleda na baštu. Tokom zimskih meseci, dobra je ideja da ulepšate dosadne, hladne dane toplim i živim cvetovima u stakleniku.

6. Spavaća soba

Šta može biti osvežavajuće od buđenja i uzdizanja pred pogledom na fantastično cveće u spavaćoj sobi. Naučno je dokazano da sveže cveće u vašem domu može podići vaše loše raspoloženje i održati dobro raspoloženje – još više u vašem budoaru.