CVEĆE I ČOKOLADA – PUT DO NJENOG SRCA

Ne postoji savršena kombinacija poklona koja garantuje put do njenog srca. Ipak, postoje različiti načini da voljenoj osobi dokažete da ste odvažni i vredni njenog vremena i pažnje. To zahteva odredjeni trud. Ali ako ste zaista očarani ljubavlju, to neće biti problem.

Preskakanje zidova je možda pomoglo Romeu ali to može biti veoma opasno. Ukoliko niste baš nadareni, preskočite pisanje ljubavnih pisama jer često znaju umesto romantična, ispasti komična. Isto važi i za pevanje, ukoliko niste profesionalni pevač – zaboravite.

Pa kako onda da joj pokažete da ste željni da osvojite njeno srce?

U današnje vreme postoji toliko načina da ispoljite svoja osećanja. Koliko su reči bitne, toliko vredi i nešto opipljivo. Počnite sa osnovama. Cveće I čokolada.

Svako je mogao toga da se seti? Pa, ne mislimo na bilo koje cveće i čokoladu, pokušajte da napravite poklon unikatan i savršen baš za nju. Potrudite se da otkrijete šta voli. Koja je njena omiljena vrsta cveća i čokolade?

Cveće i čokolada su dostupni svima, ali nemojte zgrabiti prvu kutiju čokolade koju vidite na polici. Mlečna, bela, crna; punjena lešnik kremom, kafom, mentom, karamelom, voćem; sa lešnicima, bademima, rižom… potrudite se!

Generalno, svo cveće je lepo i verovatno će joj se dopasti, ali kao što smo već rekli, pokušajte da saznate koje najviše voli.

Možete da pitate osoblje u cvećari za savet, oni će znati koje cveće čini lepu kombinaciju i kako da naprave predivan buket.

Ako zaista ne znate njeno omiljeno cveće, ne možete promašiti sa ružama.

Romantična istorija vezana za ruže će uraditi svoje.

Ruža, takodje, ima u raznim bojama i dostupne su tokom cele godine.

Ova slatko-mirisna kombinacija nije samo idealan poklon koji ostavlja utisak, već malo olakšava život modernom muskarcu koji se zna boriti sa izborima. Cveće i čokolada skoro pa sigurno ne mogu da upropaste stvar i koriste se kao poklon već vekovima, pa moraju biti uspešne, zar ne? Potrudite se i videćete!