Omiljene palete prolećnih boja

Proleće je vezano za eru ponovnog rođenja, i priznajemo, izbor komplementarne palete boja može biti težak. S jedne strane, ne želite da se držite klasika koje viđamo iznova i iznova, ali takođe ne želite da se sukobljavate sa bujnom pozadinom prirode. Da bismo vam pomogli, zaokružili smo neke od naših omiljenih prolećnih paleta boja za najpoželjnije nijanse ove sezone.

Omiljene prolećne palete boja Veri Peri aranžman

Pošto je Pantoneova boja godine 2022. Veri Peri, predviđamo da će ovo biti prava zvezda emisije za venčanja i događaje. Bilo da se koristi kao hrabar akcenat u neutralnoj paleti ili posipa po celom prostoru za događaje, static ljubičasta i ljubičasta larkspur bi dale prelepe izjave za proleće.

Earthi Neutrals

Nijanse bogate terakote, bež, žalfije i gline su sve popularne za prolećne svadbe! Kada se položi na pozadini prirodnog divljeg cveća i jarkih cvetova, savršeno je uparivanje za venčanje na otvorenom.

The Nev Blue

Umesto prašnjave, francuske plave koja nastavlja da zauzima svetle reflektora, vidimo novu plavu boju proleća – bogatu mornarsku boju dragulja. Ova intenzivna nijansa dodaje trenutni luksuz, posebno kada je u kombinaciji sa metalik ili mekšim tonovima slonovače. Dodavanje neočekivane, raspoložene plave boje učiniće da se vaš događaj istakne na najbolji način!

Nevesta i mladoženja drže buket

Svi mi želimo da prihvatimo vesele boje za ponovno rođenje nove godine, tako da slavimo klasike sa nijansama breskve. Ne samo da je ovaj ton vidljiv u paleti prirode sa prolećnim cvetovima, već vam preporučujemo da ubacite prave breskve i drugo divno voće u svoje centralne delove!

Kako god da odaberete da proslavite plavo nebo, toplo vreme i bujno cvetanje, nadamo se da ćete pronaći svoj savršeni spoj sa našim omiljenim prolećnim paletama boja!