Staklene flaše i vaze za pupoljke

Staklene boce i vaze su sve više u trendu zbog svoje jednostavnosti i elegancije. Pošto boce vina i pića imaju mnogo jedinstvenih oblika i boja, zašto ih ne reciklirati i koristiti kao vaze. Oni su idealni za punjenje svežim ili suvim cvećem za venčanja, tuševe ili posebne događaje. Možete ih ukrasiti perlama, šljokicama, sprejom, kanapom ili trakom – kreativnost je neograničena! Koristite manje cvetova i združite boce zajedno da biste stvorili jedinstven i jeftin središnji deo vašeg događaja. Evo nekoliko kreativnih trendova za početak.


Eksperimentišite sa šabloniranjem i slikanjem

Ništa nije magičnije od šabloniranja vaše boce ili vaze kako bi izgledala kao da je napravljena od čipke. Napunite ga svojim omiljenim romantičnim ružama i zelenilom eukaliptusa i izložite ga na rustikalnom drvenom komadu drveta okruženom zavetnim svećama.

Oslikana boca vina za vazu za cveće

Da li imate poteškoća da pronađete tačan izgled koji zamišljate? Obojite bocu iznutra i dajte spolja starinski izgled. Kreiranje ovog izgleda je pristupačan i lak DII projekat.

Vaze sa kvadratnim pupoljcima Jednostavna kombinacija baštenskih ruža i svetloplavog delfinijuma u ​​staklenoj vazi stvoriće romantično raspoloženje za vašim stolom. Postavite svaki središnji deo na komad drveta za rustikalni događaj.

Staklene kvadratne boce za vaze sa pupoljcima

Prozirno staklo izgleda izvrsno i čini da vaš događaj izgleda elegantno i minimalistički. Jednostavnost belih centralnih delova izaziva spokoj, čistoću i mir. Stavite bele cvetove, mat plavi čičak i zelenilo u boce kvadratnog oblika.

Delikatni i smeli oblici

Neka se vaze ističu paletom boja ljubičastog, narandžastog, roze, žutog cveća.

Božuri u vazama i flašama

Punjenje vaza sa pupoljcima delikatnim do smelim cvetovima, kao što su božuri, slatki grašak, tratinčice, dugmad sa pomponima i čipka kraljice Ane, može dodati interes i teksturu aranžmanu. Neka se vaze ističu ljubičastim, narandžastim, ružičastim i žutim cvećem.

Odlučite se za boce u boji

Šta kažete na to da poboljšate svoje stolove ovim čudnim stilom? Razmislite o usklađivanju cveća sa haljinama i buketima deveruša ili korišćenju iste vrste cveća koje se koristi u butonjerama mladoženja.

Bez obzira na priliku, volećete da kreirate bilo koji od ovih izgleda koristeći svoje omiljeno cveće i paletu boja. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili ako vam je potreban savet o kreiranju cvetnih aranžmana!