slatkih ideja za noćne sastanke

Nije važno da li ste bili razdvojeni nekoliko nedelja ili ste zatvoreni u kući 24/7, život u izolaciji može biti težak za vašu vezu. Mi shvatamo. Zato smo sastavili konačnu listu večeri za zaključavanje kako bismo vam pomogli da održite iskru živom ovog Dana zaljubljenih. Dakle, bez obzira da li ste tek u paru, dosegli ste prekretnicu od dvanaest meseci ili imate 10 godina, budite inspirisani ovim sjajnim idejama da proslavite svoj jedini i jedini tokom zatvaranja ovog Dana zaljubljenih.

# 1 Idite dodatno za večeru u petak uveče

Dakle, ne možete izaći u svoj omiljeni restoran i ne možete se suočiti sa još jednom večerom u petak uveče sedeći ispred TV-a. Pa zašto onda ne biste u svoj dom doneli restoranske standardne obroke? Govorimo o lepo postavljenom stolu sa svećama i cvećem, vašim omiljenim bocama vina i ekstravaganciji od tri jela. A sa toliko restorana koji isporučuju pravo do vaših vrata, ne morate čak ni da se znojite u kuhinji. Prijatno!

# 2 Pošaljite ljubav putem posta

Ništa ne može izmamiti osmeh na nečije lice od malog iznenađenja putem objave, posebno tokom zaključavanja. Ako nemate sreće da zaglavite u različitim domaćinstvima, dajte im do znanja da vam je stalo tako što ćete im poslati malo štampiljke putem pošte ili ih udvarati na starinski način rukom pisanom ljubavnom pesmom ili pismom.

#3 Obuci se!

U redu, mi smo prvi koji priznajemo da smo nosili iste trenirke poslednjih pet dana, ali ponekad je lepo malo se potruditi – posebno ako je to prilika. Ako slavite nešto, zašto ne biste obukli svoju omiljenu haljinu, nabacili malo šminke i napravili frizuru za veče? Čak i ako je prošlo Facetime, za oboje je zabavno da se obučete i ponašate kao da ste na piću u svom omiljenom baru.

# 4 Ponovo stvorite svoje omiljene uspomene

Ako se osećate zaglavljeni u karantinskoj kolotečini, zašto ne biste učinili stvari malo zabavnim tako što ćete zajedno ponovo kreirati svoja omiljena sećanja. To može biti rekreacija vašeg omiljenog odmora na plaži u vašoj bašti, mešanje omiljenih koktela iz poslednjeg večernjeg izlaska ili tematsko veče zasnovano na vašem omiljenom odmoru u gradu. Opcije su beskrajne!

# 5 Napravite moderan miks

U redu, uzimamo retro ideju – klasičnu kasetu miksejp – i stavljamo moderan zaokret za ovu. Pa zašto ne biste napravili Spotifi plejlistu za svog partnera za slušanje tokom zaključavanja? Ako živite odvojeno, ovo je lak, ali promišljen način da im pokažete da vam je stalo.

# 6 Volite malo kulture? Provedite noć u muzeju

Ako vi i vaša druga polovina ne volite ništa bolje od putovanja u galeriju, iskoristite najbolje od besplatnih virtuelnih obilazaka koje nude muzeji širom sveta. Ovo veče za sastanak, zašto ne biste krenuli na izlet oko Prirodnjačkog muzeja ili Narodne galerije – i sve to iz udobnosti sopstvenog sofe!

#7 Isprobajte slatki dip za poneti

Još jedan sjajan pokušaj ako se izolujete – zašto ne biste iznenadili jedno drugo hranom za poneti? Odredite datum, vreme i budžet, a ostalo prepustite svojoj drugoj polovini (nadamo se da vas do sada dovoljno dobro poznaju da bi mogli da naprave PRAVI izbor!).

# 8 Okušajte se u skiciranju

Ako vi i vaša druga polovina volite da budete kreativni, zašto ne pretvorite izolaciju u sopstveni čas umetnosti? Ako imate olovke i papir pri ruci, proslavite prekretnicu u vašoj vezi crtajući jedno drugo! Na kraju ćete imati superpersonalizovane poklone koje možete uokviriti i čuvati zauvek.

#9 Netflik žurka i opuštanje

I na kraju, ako ne volite ništa bolje od opuštanja uz odličan TV ili najnoviji blokbaster, onda se prijavite na Netflik Parti. Obojica možete uživati u istom projekciji u realnom vremenu i ćaskati preko video poruke, savršeno za one parove koji više vole da proslave prekretnice svoje veze uz prijatnu noć.