Želite da posedujete cvećaru za vrlo male početne troškove? Sada je vaša šansa!

Postoji toliko kreativnih načina da otvorite posao cvećara. Pogledajte ove jednostavne, brze i jeftine ideje koje će vam pomoći da otvorite cvećaru ili nastavite svoj poslovni rast.


Kamioni za cveće:

Jedan od najjeftinijih poslova su kamioni sa hranom i kamioni za sladoled – viđali smo ih od početka vremena i još uvek su jaki. Jedan od najvećih dodataka ovome je to što cvećari uskaču i u posao sa kamionima i zarađuju velike novce. Odlična stvar u vezi sa poslovanjem sa cvećem na točkovima je što možete ići tamo gde su mušterije, na kraju krajeva, lokacija je ključna! Za vrlo male početne troškove i vi možete imati posao sa kamionima za

Cvetni kiosk:

Kiosci za cveće su osnovni proizvod u Evropi od početka poslovanja cvećara, dobra stvar je što je ovo sada u trendu u Sjedinjenim Državama. Otvaranje kioska za cveće je odličan način da započnete posao cvećara po veoma niskoj ceni, neverovatno lep kiosk sa cvećem privlači ogromnu publiku svojim evropskim nostalgičnim osećajem.

Cvetni bicikl:

Bicikli za cveće su brzo rastući trend za pokretanje poslovanja cvećara. Glavni kineski izlaz za prodaju cveća je na njihovim cvetnim biciklima i ovo je odličan način da počnete da prodajete cveće u urbanom gradskom okruženju.

Studio za dizajn cveća:

Ima li boljeg načina da se dočepate cvećara nego da otvorite studio dizajniran za cveće u svom domu. Važno je da se uverite da za vaše klijente postoji određen ulaz. Renoviranje garaže ili šupe je odličan način da započnete svoj cvećarski posao i da smanjite troškove.