Ulepšajte svoj veliki dan uz malo inspiracije iz naših ideja cveća za svadbeni sto!

Postoji toliko mnogo različitih tema i boja koje možete izabrati kada je u pitanju vaš veliki dan i može biti malo teško znati odakle početi. Želimo da vam pomognemo tako što ćemo vam dati malo inspiracije kada je u pitanju dekoracija vašeg svadbenog stola. Sve dole navedene ideje mogu se promeniti tako da odgovaraju vašoj temi i bojama venčanja. Hajde da počnemo!

Jednostavna vaza

Ako ne tražite ništa previše komplikovano, jednostavno pronađite vazu koja odgovara temi vašeg venčanja, dodajte svoj cvetni aranžman i gotovo ste! Za dodatni efekat zašto ne rasuti latice po stolu, pa čak i dodati neke dodatke kao što su knjige ili sveće. Mali detalji spajaju vašu temu i stvaraju prelepu atmosferu.

Tegle

Korišćenje tegli takođe može biti lep način za ukrašavanje stolova. Umesto jednog velikog rasporeda podelite ga na nekoliko manjih grozdova u teglama. Možete ukrasiti svoje tegle tako da budu u skladu sa temom venčanja. Dodajte malo kanapa za rustikalni osećaj, ili čak možete poprskati tegle obojenom bojom. Postoji toliko mnogo opcija za ovaj izgled!

Lanterns

Probajte nešto malo alternativno, ali krajnje lepo tako što ćete prikazati svoje cvetove u fenjeru. Postoji mnogo različitih stilova lampiona koje možete da ugradite. Zašto ne biste dodali neka bajkovita svetla svom aranžmanu za dodatni romantični dodir?

Kavezi za ptice

Još jedan prekrasan način prikazivanja cveća je u kavezu za ptice. Šta bi moglo biti više od mode? Možete poprskati kavez u odgovarajućoj boji i dodati cveće koje je upotpunjeno onima u svadbenom buketu.

Kutija

Postoji toliko različitih načina na koje možete koristiti kutije za kreiranje prelepih centralnih delova poput onih na slikama iznad. Možete koristiti drvene kutije za rustikalni osećaj ili ih čak obojiti u odgovarajuće boje. Zašto ih ne napravite sa šarama ili svetlucavim? Razmišljajte van okvira, igra reči je definitivno namenjena. Načini da ugradite temu vašeg venčanja u kutiju su beskrajni i zato je možda savršen dizajn za vas. Dodajte datum venčanja i imena za dodatni lični dodir!

Tall Centerpiece

Ako tražite ekstravaganciju, ovo je inspiracija koja vam je potrebna. Napravite izjavu tako što ćete svoje cveće staviti u visoke vaze, ovo stvara luksuzan, romantičan osećaj i takođe omogućava prostor za druge dodatke na stolu ispod.