CVETNA VENČANJA – GREŠKE ZA IZBEGAVANJE 1CVETNA GREŠKA 1: Ne sagledati veliku sliku.

Parovi znaju pokloniti svu pažnju određenim delovima (npr. aranžiranju stola), a ne zamisle celu prostoriju sa gostima. Na primer, ukoliko je pogled iz restorana fantastičan, a mladenci žele velike i visoke aranžmane, to će totalno zakloniti pogled.

CVETNA GREŠKA 2: Nepoverenje u Vašeg cvećara.
Prenesite cvećaru Vašu viziju, sviđanja, nesviđanja i očekivanja ali budite i malo fleksibilni i ležerni kada se radi o nekim izmenama. Mi želimo da učinimo Vaše venčanje apsolutno očaravajućim.

CVETNA GREŠKA 3: Ne iskoristiti cveće sa ceremonije.
Danas se mnogi mladenci odlučuju za venčanje u samom restoranu. Za takve prilike se ukrašava i kutak u kom će biti matičar i gde ćete reći sudbonosno „Da”. Posto ta ceremonija obično traje oko 30 minuta, steta je da cveće odatle propadne. Premestite cvetne aranžmane kod švedskog stola/stola sa tortama i uživajte ostatak dana.

CVETNA GREŠKA 4: Rezervisanje cveća poslednje na listi.
Pre angažovanja cvećare, parovi se trebaju raspitati o kvalitetu koji ona pruža, ne želite da budete nezadovoljni na dan Vašeg venčanja. Takođe, raspitajte se o cenama pre nego što odlučite koje biste cveće i kakav aranžman, kako biste bolje odredili budžet za ovu stavku.

CVETNA GREŠKA 5: Odbijanje kompromisa.
Najveća greška koju mlada može da uradi jeste da se zaljubi u specifično cveće i ne bude fleksibilna. Cvećar može da uradi mnogo bolji posao ukoliko mu mlada kaže svoje želje u vezi ukupnog izgleda, osećaja, boje…i pusti ga da stvori magiju!