Trendovi cveća

Zvanično je 2022. i zaokružujemo cveće za koje mislimo da će ove godine biti u trendu i za koje će neveste tražiti sve cvetove!

Prvo, vidimo porast popularnosti cveća neutralnih tonova. Boje kao što su bela, sivobela, slonovača, krem, prašnjava ruža, rumenilo, ljubičasta i rđa. Oživite ovaj trend koristeći cveće kao što su ruže od živog peska, čipka kraljice Ane, orhideje narandžaste dendrobijum, prašnjava mlinarica, bela majolika ruže u spreju, lisianthus, ranunculus, božuri, cafe au lait dalije, pampas trava, karanfili breskve i beli kelj.

Još jedan cvetni trend 2022. koji vidimo je zelenilo sa različitim nijansama od prašnjavog sivkastozelenog eukaliptusa do svetlih i živih listova limuna. Meki i tečni plumosus i drvena paprat. Uparite zelenilo sa svim belim cvećem da biste mu dali klasičan izgled.

Burgundija

Ljubav nevesta prema bordo neće nestati 2022. Još uvek vidimo da se koristi u različitim paletama sa različitim stilovima. Bordo karanfili naspram potpuno bele palete će nastaviti da zapanjuju i unose osećaj sofisticiranosti u aranžmane. Bordo u kombinaciji sa bledo ružičastim i breskvama i dalje je popularan izbor. Vidimo da se koristi zajedno sa tamnijim pandanima kao što su crni ljiljani i bakara ruže!

Monohromatski

Monohromatski izgled će takođe biti favorizovan ove godine. Odabir jedne boje ili čak nijansi i održavanje konzistentnosti stvari tokom događaja može zaista podići vaš događaj. Volimo potpuno bele događaje sa crnom kravatom ili zabavan i koketan, potpuno bledo roze venčani tuš.

Metalik

Na kraju, ove godine ćemo sigurno videti porast upotrebe metala. Od prskanog i ofarbanog zelenila koji daje život luksuznoj boho atmosferi do živinog stakla u srebru i zlatu koje se vraća. Dodavanje zlata, srebra, bakra ili ružičastog zlata u vašu paletu boja može zaista učiniti vaš događaj popularnim i unosi određenu otmjenost vašem događaju.

Jedva čekamo da vidimo kako će se svi ovi trendovi odvijati u 2022. godini! Evo još jedne godine uradi sam neveste i briljantnih ideja do kojih dolaze!