Teme za venčanje za i dalje

Ako ste započeli proces planiranja venčanja i osećate se pomalo preplavljeni Pinterestom i Instagramom, mi smo tu da vam pomognemo! Postoji mnogo trendova i popularnih tema koje je teško proći da biste pronašli ono što zaista volite. Razlažemo neke od naših omiljenih tema za venčanje, koje cveće je najbolje i kako da oživite svoju viziju!


Ovo je za sve te slobodne duhove! Boho izgled je postao popularan u poslednjih nekoliko godina i nastaviće da raste. Koristite zemljane tonove i kombinujte teksture da biste svom venčanju dali savršeni boemski štih. Za vaše bukete, ručno vezane su najbolje da daju taj divlji i slobodan osećaj. Kada kreirate svoje centralne delove, prvo se fokusirajte na puno bujnog zelenila, a zatim organski dodajte cvetove za osećaj slobodnog protoka. Ne zaboravite neke neusklađene prostirke niz prolaz ili prostor za sedenje sa podnim jastucima i bićete spremni za boho lepotu!

Uz dodatna ograničenja i mere predostrožnosti u vezi sa COVID-om, došlo je do ponovnog oživljavanja venčanja u dvorištu. Od intimnih baštenskih ceremonija do velikih zabava, venčanje u dvorištu je odlična opcija za parove koji žele nešto lično sa čime osećaju vezu. Sa velikim otvorenim prostorom za rad, koristite cveće i dekor da biste kreirali manje površine kako bi gosti znali šta se gde dešava. Lukovi prekriveni cvetovima ili cvetne pozadine su odličan način da istaknete mesto na ceremoniji. Za prijem, razmislite o manjim centralnim delovima i koristite osvetljenje na žicama da biste postavili raspoloženje.

Sa ljubavlju prema nostalgiji Starog sveta, vintage teme neće uskoro nestati za venčanja. Ovaj stil je odličan za uključivanje komada nasleđa iz vaših porodica kako biste stvari zaista učinili ličnim. Dodajte vintage detalje sa neusklađenim stolicama i porcelanom (možda neki iz bakine kolekcije?) i čipkanim posteljinom. Za centralne delove, kavezi za ptice prekriveni cvetovima ili eklektični držači za svećnjake daju savršenu vintage atmosferu.

Ako ste sanjali o venčanju obilnom svećama i bujnim cvetovima, romantični stil venčanja je za vas! Dodajte malo drame velikim ili kaskadnim buketima. Za svoj dekor razmislite o elegantnim lusterima i preplavljenim centralnim delovima sa puno zelenila i venaca. Za vaše cveće, sve je u pahuljastim cvetovima poput božura, baštenskih ruža i dalija za tu bujnu teksturu.

Omiljeni cvetovi: eukaliptus sa semenom ili srebrni dolar, italijanski ruscus, božuri, baštenske ruže, ranunculus, anemone i dalije.

Ne možete da pronađete stil koji volite? Nemojte se plašiti da mešate stilove zajedno da biste pronašli nešto što vam zaista odgovara kao par. Takođe možete da pogledate stranicu cveća po stilu da biste pregledali mnoštvo drugih opcija za temu venčanja!