Smanjenje vašeg venčanja

Prošla godina je bila vrtoglavica i industrija događaja je okrenuta naglavačke, kao i mnoge druge industrije. Proslave svih vrsta su stavljene na čekanje, a neke su potpuno otkazane. Pandemija COVID-19 ostavila je neveste širom sveta da se spotiču i pokušavaju da pokupe komadiće i urade ono što je najbolje za sebe, za svoje verenike, kao i za porodicu i prijatelje. U mnogim slučajevima to znači smanjenje broja venčanja.

Mnogi su odlučili da pobegnu, imaju venčanje u zgradi suda ili samo okupljanje male porodice i prijatelja. Mere predostrožnosti COVID-19 su takođe uvedene za mnoge događaje. Ovo uključuje COVID testove pre venčanja, usluge koje uključuju maske za lice i sredstva za dezinfekciju ruku. Nekima čak nije potreban ples da bi se sprovele mere socijalne distance. Sve je ovo novo i može biti zastrašujuće, ali smanjenje vašeg venčanja može imati stvarne koristi osim čuvanja voljenih. Evo nekoliko razloga da prihvatite venčanje manje veličine:

Intimniji osećaj

Smanjenje broja vašeg venčanja znači da ima manje gostiju koje možete pozdraviti i razgovarati sa njima. Provesti svoj veliki dan sa ključnim ljudima koji su vam bitni nekako je svačiji san. Iako velika venčanja mogu imati koristi, ne postoji ništa poput kvalitetnog druženja sa drugom drugom na vaš veliki dan. Najčešći savet koje prošle neveste daju budućim nevestama je da sve to uzmu u sebe i zaista uživaju u svom danu. Uložio si toliko planiranja u dan koji zaista prođe. Mala lista gostiju će vam pomoći da zaista upijete u svaki poslednji detalj i minut vašeg velikog dana.

Uradi sam neke stvari

Manje venčanje može značiti da imate priliku da uradite neke stvari koje možda niste prvobitno planirali. Okupljanje vaših djeveruša i članova porodice da se uključe i kreiraju bukete i središnje komade je sjajan način da ugradite „uradi sam“ aspekt u svoje vjenčanje. Blooms nudi besplatne ponude i može vam pomoći da odvojite svoje inspirativne fotografije da biste shvatili šta treba da kupite.

Štedi novac

Ovo je dato, ali manje venčanje znači manji budžet. Trošenje manje novca znači više novca za vašu budućnost i to izgleda kao više nego dovoljan razlog da prihvatite smanjenje broja zaposlenih!