Postoji toliko mnogo različitih stvari koje možete da uradite sa Butonijerama i cvećem za mladoženja i može biti malo teško znati odakle početi. Tu smo da vam damo malo inspiracije i smernica u odabiru i dizajnu cveća za vaše mladoženje.

Classic Rose

Ovo je verovatno najpopularnija gumbijera, verovatno zbog činjenice da je ruža prelepa stabljika koja je ugrađena u većinu venčanih buketa. Dolaze u velikom broju boja koje vam omogućavaju da savršeno kanališete boju vašeg venčanja kroz svadbeni buket i cveće mladoženja. Oni označavaju ljubav i romansu što ih čini divnim dodatkom vašem velikom danu.

Bebin dah

Babi’s Breath je novo u trendu venčanja i zaista je prelep. Dodaje lagan i prozračan osećaj svakom venčanju, cvetovi poput oblaka mogu se koristiti sami ili u kombinaciji sa drugim stabljikama za popunjavanje buketa. Drugo, oni su takođe zaista isplativi ako pokušavate da održite ograničen budžet. Da li je bebin dah u vašem svadbenom buketu? Koristite ga za mladoženju i mladoženja kao gumbe. Čak i ako je to samo punilo u vašem buketu, mladoženjama daje nešto alternativno dugmetu od ruža i povezuje boje venčanja, cveće i temu zajedno.

Pop Of Color

Kombinujte stabljike u jarkim bojama da biste svojoj odeći dodali zapanjujući pop ili boju. Ovo se može uraditi tako da odgovara stilu odela ili temi venčanja. Kombinujte alternativne stabljike za neobičan osećaj ili održite jednostavnost sa stabljikom smele boje koja je u skladu sa svadbenim buketom.

Rustikalni

Ako se odlučite za rustikalni osećaj, ne zaboravite na stabljike u seoskom stilu. Čičak se često zaboravlja kada je u pitanju cvetanje, ali oni su prelep dodatak i dodaju nešto malo jedinstveno vašoj odeći, a istovremeno savršeno uklapaju vašu temu.

Copper Creation

Bakar je najnoviji trend, pa zašto ga ne bismo mogli da ugradimo u naše venčanje? Postoji nekoliko načina na koje ovo možete ugraditi u cveće svog mladoženja. Ili koristite bakarnu žicu oko stabljika za prelep mesingani dodir, ili za nešto malo drugačije odlučite se za cvet od papira u boji bakra. Ovakvi mali detalji i akcenti bakra u drugim delovima vašeg venčanja lepo povezuju šemu boja.

Seasonal Addition

Uskladite cveće za mladoženja sa godinom. Za jesen i zimu kombinujte sezonske nijanse sa bobicama i šišarkama i dovršite dizajn kanapom kako biste stvorili savršen izgled.