Ko je rekao da plavi ponedeljak mora biti tužan? Pogledajte naš asortiman plavog cveća da ulepšate svoj ili nečiji dan!

Za one koji nisu svesni, plavi ponedeljak je treći ponedeljak u januaru i klasifikovan je kao najdepresivniji dan u godini. Razveselite se u ponedeljak sa prelepim plavim buketom za sebe, kolegu ili nekog posebnog da im ulepša dan! Naučno je dokazano da cveće čini primaoca manje depresivnim, uznemirenim i uznemirenim više od 3 dana nakon što je primio cveće. Takođe se osećaju prinuđenijim da kontaktiraju prijatelje i porodicu, pa pomozite svojim najmilijima da šire ljubav!

Bluebelle

Niko ne može da se oduševi ovog Plavog ponedeljka sa ovim svetlim buketom nebeskoplavih agapantusa, luksuznih belih lavinskih ruža i mirisnih belih orijentalnih ljiljana. Kao jedan od naših najpopularnijih buketa, sigurni smo da će biti voljen.

Topaz

Topaz je couture buket ručno vezanog cveća koji će ovog Plavog ponedeljka izmamiti osmeh ili dva! Savršena varijanta cveća i nagoveštaj prolećnih meseci.

Mafin od borovnice

Pokažite Plavom ponedeljku ko kontroliše ovaj dekadentni buket, pun boja. To je takođe odličan izgovor da se počastite pravim mufinom od borovnice (ili dva!).

Plavo nebo

Plavi agapantus koji sija kroz bele lavinske ruže i germinije stvara prelep prizor sjaja i sreće za ovaj luksuzni buket. Sigurno ćete pretvoriti Plavi ponedeljak u sjajan, srećan dan!

Pored lepog cveća, postoje i drugi načini da pobedite taj dosadni januarski bluz. Uverite se da ste zauzeti i zdravi. Razlog zašto se mnogi ljudi osećaju tužno u januaru je zato što imaju tendenciju da ostanu unutra, piju na TV-u i jedu lošu hranu. Pokušajte da se setite onih ciljeva koje ste sebi postavili početkom januara i pokušajte da ostanete fokusirani na njihovo postizanje. Zdravo telo je zdrav duh!