Dostava cveća: Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, BiH

Vaša Korpa

Cvjećarna Đakovo

cvecara

Internet Cvjećarna Đakovo dostava cvijeća na kućnu adresu. Croatia Cvjećarna - Cvjećarna Đakovo daje vam mogućnost da izvršite narudžbu cvijeća lako i brzo sa bilo koje destinacije. Učinimo zajedno sretnim Vama drage osobe. Vaša Cvjećarna Đakovo - Croatia Cvjećarna. Sa celog sajta možete izabrati aranžman.

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Uz svaki kupljeni buket dostava na bilo koju adresu u Hrvatskoj.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Đakovo

Croatia Cvjećarna – Cvjećarna Đakovo već dugi niz godina radi dostavu buketa i poklona u Đakovo.Internet Cvjećarna Đakovo je sustavni dio naše tvrtke i jedna od najboljih izdvojenih poslovnica sa kojom se ponosimo.Kada primimo Vašu narudžbu ona se daje djelatnicima za izradu buketa koje izrađuju buket svega sat vremena prije isporuke na zadatu adresu te naši profesionalni dostavljači odmah sa najvećom pažnjom dostavljaju poklon ili buket tako da vaš poklon uvijek dolazi svjež i lijep.

Cvjećarna Đakovo – vrijeme  dostave

Croatia Cvjećarna- Cvjećarna Đakovo dostavit će cvijeće isti dan ukoliko vaša narudžba stigne do 16 h a ukoliko stigne poslije 16 h  dostavit ćemo naredni dan ukoliko niste naznačili neki drugi datum.

Cvjećarna Đakovo –mjesta dostave

Cvjećarna Đakovo vrši dostavu u sljedeća gradska naselja i četvrti : Budrovci, Đakovo, Đurđanci, Ivanovci Gorjanski, Kuševac, Novi Perkovci, Piškorevci, Selci Đakovački i Široko Polje,Centar, Vila, Sjever, Brdo, Pazarište, Bajnak, Čikaga i Dračice.

Dostava vijenaca I grobnih aranžmana

U najtežim trenucima za vas,vašu obitelj ili prijatelje Cvjećarna Đakovo je uz vas.Ukoliko se nalazite daleko,spriječeni ste obvezama I niste u mogućnošću doći I osobno iskazati svoju bol I sućut Croatia Cvjećarna I Cvjećarna Đakovo uradit će to za vas na najbolji mogući način.

Cvjećarna Đakovo dostava vijenaca I grobnih aranžmana na groblja ili adresu ožalošćene porodice.Vijence I grobne aranžmane izrađujemo isključivo od svježeg cvijeća sat vremena prije isporuke.Ukoliko u našem asortimanu nema vijenca ili grobnog aranžmana kakav vi želite kontaktirajte nas na info@mojacvecara.com I naši djelatnici napravit će vijenac ili aranžman po vašoj želji.

Cvjećarna Đakovo

Cvijeće kao poklon,

Ne postoji bolji način da nekome izrazite ili pokažete ljubav da nekome ukažete poštovanje ili jednostavno da čestitate vama dragim osobama poseban trenutak u životu.Cvijeće je u stoljetnoj tradiciji darivanja više od poklona to je način da pošaljete poruku pa je jedna od naših uzrečica i “mi ne dostavljamo samo cvijeće mi ustvari prenosimo poruku”.

Croatia Cvjećarna je sa dostavom cvijeća u Đakovo počela još 2005 ali suvremeni način poslovanja i internet obrada vaših narudžbi krenula sa primjenom od 2010 godine.

Naše usluge možete da koristite 365 dana u godini 24 h dnevno i da cvijeće preko online usluge naručivanja možete da naručite u bilo kojem trenutku sa bilo koje destinacije u svijetu.

Naša online potpora je dostupna 0/24 h i u svakom trenutku možete da nas kontaktirate i pitate za savjetShopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
(function () { var c = document.body.className; c = c.replace(/woocommerce-no-js/, 'woocommerce-js'); document.body.className = c; })();
kartice cvecarakartice cvecara

Copyright