Dostava cveća: Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, BiH

Vaša Korpa

Cvećara Zaječar

cvecara

Online Cvećara Zaječar. Najbrža dostava cveća u Zaječaru na adresu. Primanje narudžbi iz celog sveta, dostava isti dan. Neka cveće govori,Vaša cvećara Zaječar. Sa celog sajta možete izabrati aranžman za ovaj grad.

BESPLATNA KARTICA

Za svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU

Uz svaki kupljeni buket dostava na bilo koju adresu u Srbiji.

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu,stoga koristimo najsavremenije sisteme za online plaćanje.

Cvećara Zaječar

Cvećara Zaječar vrši dostavu cveća na adresu po želji kupca. Mi smo online cvećara koja će za Vas izvršiti dostavu svežih buketa. 

Cvećara Zaječar dostava prelepih cvetnih aranžmana na adresu po vašoj želji. Cvećara Zaječar sa online narudžbom i brzom i kvalitetnom dostavom svežih buketa i poklona u Zaječaru je odličan način da nekome ulepšate dan.

Cvećara Zaječar profesionalno obavlja dostavu cveća i buketa u Zaječaru  i okolinu kao i u celoj Srbiji .

Dostava cveća Zaječar

Vaša najdraža Cvećara Zaječar potrudit će se da svaki vaš bitan trenutak kao i vama dragih osoba ostane u najlepšem sećanju ispunjen u bojama prelepih cvetova.

Našu uslugu dostave cveća  u Zaječar možete da koristite svakodnevno bilo da želite da iznenadite vama dragu osobu ili  naše usluge  koristiti u poslovne svrhe. Takođe pored dostave cveća uskoro ćemo imati u ponudi i dostavu poklon košarica sa slatkišima.

Trenutno u Cvećari Zaječar  imamo u ponudi bukete sa bombonjerom i malim medvedićem koji će raznežiti i najtvrđa srca.Naše usluge su odličan način da nekome iskažete ljubav ili poštovanje.

Dostavu cveća u Zaječar radimo na svim lokacijama kako na kućnu adresu tako i na adresu kompanija.

Dostava venaca u Zaječaru

 

Naša specijalna usluga u najtežim trenutcima je isporuka cveća na groblja i sprovode.

U ponudi imamo prelepe vence ili grobne aranžmane te krstovi od svežih ruža.

U najtežim trenutcima za vašu familiju,prijatelje i rodbinu ukoliko ne možete biti tu postoji mogućnost da izrazite svoje žaljenje i saučešće. Naša usluga dostave venaca i grobnih aranžmana je jedna od prvih ovakve vrste u Zaječaru i Srbiji.Dostavit ćemo venac ili grobni aranžman na groblja u Zajačaru, kao i na bilo koje groblje u okolini Zaječara.

Vence dostavljamo pola sata prije sahrane na grobno mesto ili kapelu takođe možemo da odnesemo cveće na adresu pokojnika ukoliko vi tako želite.

                                            Zaječar

Град Зајечар је град у источној Србији на граници са Бугарском. Налази се у централном делу у Тимочке Крајине, у Зајечарском округу у који још спадају општине СокобањаКњажевац и Бољевац. Средиште је градско насеље Зајечар који представља административни, културни, привредни, економски, политички и верски центар како општине тако и самог округа.

Grad se danas nalazi u zaječarskoj kotlini gde se kod mesta zvanog Sastavak Crni Timok i Beli Timok slivaju u reku Veliki Timok. Sama kotlina se nalazi između dva planinska luka karpatskog i balkanskog. Grad je izgrađen na raskrsnici magistralnih puteva:

 • Paraćin – Zaječar – Kula prema Bugarskoj granici i Vidinu,
 • Paraćin – Zaječar – Negotin – Kladovo ka rumunskoj granici
 • Paraćin – Zaječar – Knjaževac – Niš
 • Negotin – Zaječar – Knjaževac – Niš
 • Kotlujevac je jedna od gradskih opština Zaječara i ima oko 20.000 stanovnika. Čine je nekoliko urbanih gradskih četvrti, kao što su: Ključ 1, 2, 3 i 4, zatim Živinarnik, Beli Breg, Zvezdanska krivina.
 • Gradske četvrti: Centar (Stari grad), Kursulina i Pana Đukića skr. KPĐ (obuhvata Autobusku stanicu, Zelenu pijacu i Trg Nikole Pašića), Kraljevica (naselje obuhvata i Obilićev venac; stari nazivi: Pešadijska kasarna, i za vreme SFRJ, AVNOJ), Vlaška mala (zajedno sa Šipkama, Ostrvom, Poljančetom i delom Starog groblja), Vlačić, Naselje Sunce, Popova plaža (obuhvata i policijske zgrade na Novom naselju, na Popovoj plaži; naselje „Popova plaža“ je delom i u GO Kotlujevac i povezano je sa pešačkim mostom zvanom „Plavi most“ i „Drvenim mostom“ koji je takođe, samo za pešake), Selište (Deo Kotlujevca, najstarije naselje u gradu), Višnjar (obuhvata i Novo groblje), Timok (obuhvata i Bolnicu), Vlaško brdo, Gojkova jaruga, Vanjin jaz, Izvorski put, Kosančićev venac (Brestak), Karađorđev venac (Dva brata), Muljak, Gradež, Podliv, Pišura (i deo Starog groblja), Gnjilak, Pazarište, Cerak, Pikovo imanje, Oskoruša, Lubničko brdo, Industrijska zona, Kasarna (Stara artiljerijska kasarna „Nikola Pašić“), Šljivarsko brdo i Zapadna Kraljevica.
 • Prigradska naselja: GrljanVeliki IzvorZvezdan.
 • Зајечарски управни округ округ се налази у источном делу Републике Србије. Обухвата град и општине:
  1. Град Зајечар градско насеље Зајечар,
  2. Општина Бољевац градско насеље Бољевац,
  3. Општина Књажевац градско насеље Књажевац и
  4. Општина Сокобања градско насеље Сокобања.Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
(function () { var c = document.body.className; c = c.replace(/woocommerce-no-js/, 'woocommerce-js'); document.body.className = c; })();