Dodavanje cveća na „uradi sam centralne delove za Dan zahvalnosti

Uradi sam za Dan zahvalnosti centralni buket sa žutim ružama, ukrasnim keljom sa cvetom ljubičice, proteom od jastučića, ljubičastom alstromerijom,

Dajte svom stolnom pejzažu odabrani izgled direktno sa stranica snimanja u časopisu, počevši od „uradi sam“ centralnih delova za Dan zahvalnosti i svežeg cvetnog dekora. Neka bude više od najslavnijeg dana varanja na svetu kada dodate promišljene cvetne akcente koji ističu atmosferu kao i hranu.

Stvaranje ambijenta i topline kao bitnih akcenata koji su centralni za ulepšavanje vašeg prazničnog okupljanja može biti najlakši deo vašeg prazničnog okupljanja. U suštini, Dan zahvalnosti govori o zahvalnosti, a ima li boljeg načina da pokažete koliko ste zahvalni nego sa ručno izrađenom kreacijom koja pokazuje nameru, pažnju i dodaje malo kreativnog duha vašem prazničnom dekoru?

Pregled sadržaja
Osnove „uradi sam“ centralnih delova za Dan zahvalnosti

Sastavili smo „uradi sam“ listu cveća za Dan zahvalnosti sa tematskim motivima koji će vam pomoći da ovu godinu učinite nezaboravnom. Bilo da priređujete Dan prijatelja ili svoju prvu godinu provodite sa porodicom, postoje neki bitni delovi sastavljanja cvetnih prazničnih ukrasa:
Jesenske palete boja i dalje

Jednostavna pretraga i listanje kroz Pinterest će postaviti osnovne šeme boja za jesen za sezonu zahvalnosti. Sve u crvenoj, narandžastoj, žutoj i oker boji, promenljive boje lišća direktno se odražavaju u nijansama predmeta od sezonske odeće do svakodnevnih proizvoda u prazničnim varijantama. Iako može biti korisno držati se tradicionalne palete boja za jesen kao početnu tačku, nemojte se plašiti da prekinete tradiciju i dodate neke živahne naglaske.

Svetlije boje koje se koriste štedljivo i strateški mogu da dodaju neočekivani život i živost standardnim motivima dizajna. Počevši od jednobojnih dvobojnih ruža nalik na cvet na jesen, možete se nadovezati na njihovu osnovu da dodate nekoliko smelih kombinacija boja koje pokazuju vaše dizajnerske veštine. Za veći izazov, možete početi sa manje sezonskih boja i uneti svoj aranžman u obrok sa suptilnim jesenjim akcentima.

Za centralni deo koji se neće sukobljavati, pomaže da počnete sa jednostavnim, sezonskim bojama i izađete na kraj. Uvek možete ukloniti dodatno cveće i staviti ga u posebnu vazu da biste osvetlili druge delove kuće. Ali zapamtite, čak i najveća umetnička dela ikada stvorena su rezultat eksperimentisanja i radoznalosti. Verujte svojim instinktima, centralni delovi za Dan zahvalnosti „uradi sam“ koji ostavljaju utisak odnose se na praćenje vaših strasti, smisla za dizajn i kreativnih instikata.
Dekor – Pogled iza stola

Od stočića za kafu do ukrašavanja ulaznih vrata, svaka oblast pruža prostor spreman za ukrašavanje gde cvetni aranžmani mogu da transformišu druge prostorije u sastavne delove proslave. Tradicija je veliki deo proslave Dana zahvalnosti, često se pojavljuju nasleđe i porodične uspomene koje su deo okupljanja generacijama.

Dodavanje cveća postojećim centralnim delovima može im dati svežu estetiku, kao i uneti živopisno ažuriranje motiva stola. Ovde stvari postaju zaista zabavne, birajući ne samo boje koje odgovaraju stolu i hrani, već i specifično cveće koje možda ne uključuje ono koje se tradicionalno koristi u domaćim centralnim delovima za Dan zahvalnosti. Uobičajeno jesenje cveće koje se koristi u centralnim delovima za Dan zahvalnosti „uradi sam“ su:

Iellov Daisies
Roses
Suncokreti
Hrizanteme
Heliopsis

Iako za sezonski raznovrsnije stolove, možete se odlučiti za manje tradicionalno cveće koje unosi malo raznolikosti i bujne boje u vaš praznični cvetni aranžman kao što su:

Proteas
Anemones
Karanfili
Asters
Sukulenti

Za moderne kreativne kustose za odmor, sukulenti mogu biti korisni za premošćavanje šema boja i tema. Često imaju prigušen, zeleni ton koji uključuje žućkaste nijanse, što ih čini lakim za vezivanje cvećem koje će preći u narandžastu, žutu i ​​zelenu boju. Počevši od buketa zasnovanog na sukulentima, može vam pomoći da stvorite svoju viziju kako da napravite centralni dizajn koji će vam se svideti.

Različite vrste sukulenata mogu obuhvatiti barijere kombinacije boja i pomoći da se pređu naizgled odvojeni cvetni elementi. Ako planirate Dan zahvalnosti koji uključuje ideje održivosti, sukulenti ne zahtevaju mnogo vode i održavanja i mogu se ponovo koristiti svake godine kao osnova svečanog središnjeg dela. Osim toga, za one koji žele da se njihov umetnički doprinos istakne, centralni deo za Dan zahvalnosti „uradi sam“ koji uključuje netradicionalne elemente može biti upravo ono što vam treba da bi bio deo za razgovor, ali i estetski.
Hrana – dodeljivanje stola za uspeh

Bilo da ste svesni toga ili ne, uradi sam i domaći predmeti su srž Dana zahvalnosti; od cenjenih recepata pažljivo usavršenih u kuhinji do veštih vrteški eklektičnih gozbi za sreću. Obično uključuju osnovna jela dopunjena ličnim obrtima njihovih kreatora.

Povezivanje sa tradicionalnim prazničnim buketima može pomoći da se na isti način iskoristi adaptacija i moderni koncepti.

Možda ne izgleda kao tipičan način da počnete da planirate svoje ukrašavanje, ali cvetni aranžmani za Dan zahvalnosti mogu biti upareni sa bojama samog obroka. U stvari, ako već planirate da napravite supu od tikvica ili bundeve, razmislite o očuvanju spoljašnjosti vaših bundeva ili tikvica kao osnove za centralnu vazu „uradi sam“. Šuplja tikva može da pruži idealnu tematsku osnovu za jesenji središnji deo ili izložbu cveća koja izgleda kao suštinski deo stola.
Domaće je središnji deo tradicije Dana zahvalnosti

Od sastavljanja muzičkih lista za reprodukciju do pripreme hrane, Dan zahvalnosti je dan za svakoga da pokaže svoje kreativne talente. Bilo da se radi o vašem ličnom receptu za kolače (svi znamo da ima malo cimeta) ili o tajnim začinima koje dodajete u svoj jam (takođe nije tajna), čini se da svako unosi nešto posebno u svoje praznične doprinose koji su jedinstveni i kreativni. Postala je prilika za one od nas koji uživaju u dodavanju „uradi sam“ akcenta na praznična okupljanja da zaista pokažemo svoje talente i pretvorimo materijale pri ruci u ukrasne akcente koji ulepšavaju sobu.

Praznični venci mogu postati osnova za izgradnju i raspored centralnog dela. Pozicioniranjem oko centralnog cvetnog aranžmana, pričvršćivanjem sveća ili šišara može se dodati dodatni sloj dizajna koji daje dubinu i podiže važnost centralnog buketa. Ako ste cvetni kustos vašeg Dana zahvalnosti, u potpunosti zavisi od vas gde će cveće otići. U suštini, možete zaštititi voljene osobe od neželjenih razgovora sa svojim rođacima za stolom sa strateški postavljenim centralnim elementima za Dan zahvalnosti „uradi sam“.

Da li ste bili toliko zaokupljeni hranom i drugim stvarima da niste ni pomislili na cveće? Ne brinite, imamo izbor jesenjih centralnih delova sa prelepim ručno rađenim izgledom spremnim za upotrebu. Ne možete smisliti šta da ponesete? Niste sigurni da li ćete uopšte uspeti? Zašto ne biste poslali cveće, u svakom slučaju ste pokriveni.

Nema sumnje da je obrok središte praznika kojem se svi raduju. Ali dizajniranje izgleda stola stvaranjem centralnog cvetnog aranžmana koji predstavlja osnovu za vašu temu Dana zahvalnosti može biti savršen početak izgleda vašeg okupljanja. To je postao način da se upotpuni sveukupni ambijent stvaranja živopisne, prelepe praznične afere koja se ne odnosi toliko na jelo, koliko na stvaranje toplih uspomena.