Ultimativni vodič za virtuelni majčin dan

Mama slavi majčin dan virtuelno sa cvećem i laptopom

Svaka mama zna da majčinstvo ne postoji u obliku kolačića. U jednom trenutku se smejete, u sledećem plačete, a uskoro je dan gotov i vreme je da se pripremite za sledeći. I ove godine, to je istina više nego ikada.

Da biste proslavili sve trenutke koje mame omogućavaju, ugostite svoju mamu virtuelnu proslavu Majčinog dana na kojoj može da se opusti i bude svoja. Vreme je da pokažemo da su #MomsUnfiltered najlepše mame od svih.


Počnite da slavite Dan majki rano

Čak i ako ti i mama ne možete da budete zajedno da proslavite, ipak joj možete poslati sveže cvetove sa farme. Pošto Majčin dan pada u nedelju, 9. maja, ne nudimo isporuku cveća na Dan majki. Ali to je samo razlog da naručite cveće tako da stigne dan ili dva ranije!

Kada mama pokušava da obezbedi da deca budu nahranjena pre škole u ​​petak ili traži trenutak da se opusti u subotu, biće joj drago da dobije cveće koje joj daje do znanja da vam je stalo. Sa širokim izborom MojaCvecara koje možete izabrati, moći ćete da pronađete nešto što će joj se svideti. Ako vam treba pomoć da odlučite šta da naručite, sastavili smo nekoliko saveta za branje cveća za Majčin dan.

A ako planirate da pošaljete ruže, nemojte samo odabrati prve koje vidite! Umesto toga, istražite sva značenja boje ruža za Majčin dan, a zatim izaberite savršenu poruku.
Odredite vreme koje joj odgovara

Ovaj dan je sve o mami. Pa neka bira koga hoće da slavi!

Možda joj se sviđa ideja o virtuelnom doručku ili branču… ili bi to moglo zvučati kao način da uništite dodatni sat sna. Možda želi da se sastane kasnije tokom dana nakon što je imala vremena za sebe.

Razgovarajte sa njom pre nego što dođe veliki dan da vidite koje vreme joj najbolje odgovara.
Izaberite aktivnost za Dan majki

Kada nađete vreme koje odgovara mami, vreme je da razmislite o aktivnostima. Posle godinu dana video ćaskanja i telefonskih poziva, ona će ceniti nešto malo drugačije. Kada planirate neku aktivnost, uzmite u obzir kako se vaša mama oseća i kako se ponaša.

Ako joj je dosadilo da bude zatvorena u svojoj kući, virtuelni čas vežbanja ili vesela proslava mogli bi da joj ulepšaju dan. A ako su je virtuelno školovanje i rad od kuće iscrpili, opuštajući spa dan bi mogao biti više njen stil.

Pogledajte sledeće ideje za aktivnosti, a zatim izaberite onu koju će vaša mama voleti.
Provedite dan u tropima

Dok je proleće ovde, mami bi ipak dobro došao beg. Neka provede dan u egzotičnom odmaralištu sve iz udobnosti svog doma.

Prvo naručite jedinstveno cveće za Majčin dan. Još bolje, pošaljite joj jedan od naših tropskih aranžmana ispunjenih egzotičnim cvetovima đumbira i zadivljujućim palminim listovima kako bi se osećala kao da je daleko od kuće.

Zatim, radite sa njom da pripremite neka mešana pića (unapred joj pošaljite neophodne sastojke kući). Ohrabrite je da se uputi do udobnog sedišta i otpije svoje brige.

Da biste zadržali osećaj opuštanja sa njom nakon završetka dana, pošaljite joj dobro čitanje na plaži da se opusti nakon završetka dugog dana.
Uživajte u nežurnom obroku

Mame nemaju uvek priliku da sednu za lep obrok. Zato joj dajte priliku da to učini!

Naručite joj hranu za poneti iz njenog omiljenog restorana tako da nema potrebe da kuva ili čisti. Dodajte u bocu njenog omiljenog vina, piva ili drugog napitka i spremni ste!

Dok večerate, pitajte je kako joj je prošla ova godina. Slušajte bez osude i dajte joj do znanja da je uradila odličan posao. I nemojte se plašiti da budete iskreni prema sopstvenim osećanjima.
Ustani i pleši

Kada je mama umorna od tihih dana zatvorenih kod kuće, priredite joj zabavu koju traži. Napravite listu pesama sa njenim omiljenim plesnim melodijama i dajte joj do znanja da obuče nešto u čemu može da se oznoji.

Kada se povežete putem video ćaskanja, možete da pustite muziku i da se krećete. Ne plašite se da pojačate svoje pokrete i ohrabrite mamu da pleše kao da niko ne gleda.
Organizujte virtuelnu čajanku

Iako to možda neće pokazati, mami su verovatno nedostajali prijatelji tokom karantina. Ali zakazivanje vremena sa drugim damama može biti teško!

Skinite pritisak sa nje tako što ćete organizovati virtuelnu čajanku za svoju majku i sve njene prijatelje. Pošaljite pozivnice unapred, naručite grickalice i čaj u kuću svake žene i organizujte detalje iza virtuelnog poziva.

Ako mislite da ćete propustiti da provedete dan sa mamom, razmislite ponovo. Nakon preko potrebnog dana sa svojim prijateljima, čekaće da vam ispriča sve o tome.
Provedite vreme u bašti

Ako mama žudi da odbaci zimu i dočeka proleće, provedite dan zajedno u bašti. Nije važno da li je njena bašta nekoliko saksija na terasi ili velika vegetarijanska parcela u dvorištu – ona ​​će ceniti svako vreme provedeno napolju sa vama.

Da biste započeli, pošaljite joj neke nove biljke ili semena. Mi nudimo neke kućne biljke koje ne zahtevaju održavanje u kojima može da uživa bez stresa. Osim toga, čak ih isporučujemo na njena vrata!

Ako želi da uzgaja povrće, početak maja je savršeno vreme za početak. Odličan je mesec za sadnju semena poput rotkvice i cvekle ili za presađivanje useva poput paradajza i tikvica.
Slavimo mamu

Bez obzira koje cveće i vrstu virtuelne proslave Dana majki izaberete, najvažnije je da date mami do znanja da je cenite. Biti mama nije uvek lako, ali uvek može biti nagrađivano.