Dostava na Dan zaljubljenih saveta za slanje cveća

Dostava cveća za Dan zaljubljenih onlajn

Kao nova ljubav, cveće i Dan zaljubljenih su uvek išli ruku pod ruku. Ne može se poreći da će prelepa serija cvetova poslati slatku i promišljenu poruku. Da biste bili sigurni da vaš buket stigne baš onako kako se nadate, pročitajte nekoliko korisnih saveta za slanje cveća vašoj voljenoj osobi. Bilo da su cvetovi za vašeg romantičnog partnera, člana porodice ili vaše najbolje prijatelje, želimo da vam pomognemo da pošaljete buket bez problema.

Znamo da naručivanje isporuke cveća od onlajn usluge u početku može delovati pomalo zastrašujuće. Ali verujte nam: kada se jednom snađete, nema povratka. Pošaljite svoju ljubav samo jednim klikom. Sve što treba da uradite je da izaberete svoj omiljeni buket za Valentinovo sa farme iz našeg izbora cveća sa odgovornim izvorima.


Zapamtite datume isporuke

Ove godine, Dan zaljubljenih je ponedeljak, 14. februar 2022. Nudimo opcije isporuke za ponedeljak, 14. februar, ali reagujte brzo jer će se naša mesta za dostavu za Dan zaljubljenih brzo popuniti! Naručite što je ranije moguće kako biste bili sigurni da ćete rezervisati svoje mesto za Dan zaljubljenih. Ili još bolje, zašto ne iskoristiti i proslaviti jutro, podne i noć? Zakažite ranu isporuku i osigurajte da vaša posebna osoba može uživati u svom cveću sve od branča do deserta posle večere. Ako naručite rano, oni se mogu probuditi sa svežim buketom ujutru na Dan zaljubljenih.
Planirajte unapred za isporuku za Dan zaljubljenih

Zašto čekati? Nemojte odlagati! Čak i ako ste zauzeta pčela, preporučujemo da naručite rano kada je u pitanju slanje medenog cveća za Dan zaljubljenih. Tokom praznika kao što je Dan zaljubljenih (i Dan majki), naši najpopularniji cvetni aranžmani mogu se rasprodati pre nego što stigne veliki dan. Izbegavajte kasnu žurbe i iskoristite vreme bliže Dan zaljubljenih da kupite sveže sastojke za pripremu posebne večere.
Opustite se uz pretplatu

Pošto su 2020. i 2021. bile tako teške, olakšavamo vam ovaj Dan zaljubljenih. Možete se izbeći straha od kupovine u poslednjem trenutku uz našu uslugu pretplate na cveće.

U MojaCvecara možete zakazati dostavu cveća za datume koje izaberete unapred. Na ovaj način nikada nećete zaboraviti rođendan ili posebnu priliku. Ako naručite dostavu dan-dva pre posebne prilike, vaša draga će se probuditi u blistavom buketu u punom cvetu. Zaradite te kolačiće poene za pažljivost i tačnost!
Razmislite za koga kupujete

Želite da izaberete pravi buket za vezu. Ako šaljete cveće za Valentinovo kolegi ili prijatelju u koga ste zaljubljeni, možda biste želeli da izbegnete snažnu poruku crvenih ruža za Valentinovo. Razmislite o slanju ljubičastog ili ružičastog cveća u početku.
Za uspostavljene veze, budite kreativni. Pomešajte neke od omiljenih cveća za Valentinovo ili uključite poslasticu kao što je čokolada za nekoga ko voli slatko ili slagalicu za entuzijaste slagalice. Za opciju van kutije, pošaljite biljku za Dan zaljubljenih.
Uradite neka istraživanja

Kupovina cveća preko interneta ponekad može biti kao upoznavanje na mreži: lično, ono nejasno podseća na njihove fotografije na mreži. Pre nego što požurite da kupite prvi buket koji vidite, malo prokopajte.
Uverite se da su prošli klijenti zadovoljni buketima koje su dobili čitajući recenzije o njihovim iskustvima (nešto bi usluge za upoznavanje mogle koristiti!).

Međutim, imajte na umu da neko cveće neće stići onako kako je prikazano na sajtu. Ne brinite, to ne znači da je situacija sa somom! Isporučujemo cvetove poput ljiljana i lala u obliku pupoljaka kako bismo bili sigurni da će stići najsvežije. Ovo maksimizira njihov život u vazi i vaše uživanje!
Picture Perfect Arangements

Čak se i cveće za GramGram može pojaviti na „Gram! Dobar okvir poboljšava fotografiju bez da je oduzima; obavezno naručite vazu koja će pokazati vaše pažljivo odabrane aranžmane. Savršeno uparivanje će se pohvaliti #nofilter!
Mnogi naši buketi dolaze upareni sa vazama, što vam olakšava. Pregledajte našu kolekciju i vidite kako izgledaju upečatljivo kada su raspoređeni.
Sprečite Sniffles

Suočimo se s tim — niko ne želi da bude onaj koji kija danas. Iako je cveće predivno, ponekad može biti Zle devojke. Ako znate da određeno cveće daje vašoj voljenoj osobi da šmrkne (ili jednostavno ne želite da rizikujete), izaberite aranžman sa naše liste hipoalergenog cveća.
Naši lični favoriti ove godine su lale i hortenzije! Ruže su takođe hipoalergene, tako da ne morate da brinete o slanju ovog klasičnog znaka romantike.
Budite pažljivi sa svojom porukom

Slanje cveća šalje ljupku poruku. Ali ne zaboravite da vaš buket dolazi sa karticom koja je savršena za dodavanje lične note uz vaše prelepo cveće. Možda biste želeli da napišete ljubavnu pesmu za svoju dragu ili samo podsetite primaoca da mislite na njega Bez obzira za koga je vaš buket, pažljiva karta će vas ojačati naš brižni čin.

Ovde u MojaCvecara-u želimo da budemo sigurni da vas svako cvetno iskustvo oduševi. Pokrili smo vas idejama za cveće za Dan zaljubljenih da bi se vaš primalac osećao posebno. Ne samo da nudimo najsvežije cvetove na tržištu, već svim ljubiteljima cveća pružamo transparentnost – u cenama, našim proizvodima i našim uslugama. Naručite svoj buket za Dan zaljubljenih danas i proslavite uz #LoveFirst, cveće drugo i uvek ljubaznost.