ideja za venčanje za jesenju mladu

Nakon sjaja i živahnosti leta, cveće se smešta u tople jesenje nijanse, a bobice, voće i sezonsko lišće mogu se koristiti za dodavanje teksture i karaktera vašem venčanom cveću.

Evo 6 inspirativnih ideja za svadbeno cveće za jesenju mladu.


1. Sezonski sjaj

Za neveste koje zaista žele da prigrle sezonu, paleta boja inspirisana jesenjim opalim lišćem je prelep izbor. Dobijte izgled tako što ćete zamoliti svog cvećara da uključi cveće u zemljanim tonovima. Kala ljiljani su odlični za jesenja venčanja jer dodaju strukturu dizajnu, dok ruže i leukospermum unose teksturne note u bukete i aranžmane.

2. Berri Nice

Bobice posebno dobro deluju u jesenjim buketima. Ako ste zabrinuti zbog upotrebe svežeg voća, postoje neke fantastične veštačke bobice i sušeno voće koje izgledaju jednako dobro kao i pravo kada se pomešaju sa svežim cvećem i lišćem.

ideja za venčanje za jesenju mladu

3. Pumpkin Pover

Unesite sezonsku zabavu u svoje venčano cveće i poklonite Noći vešticama uvođenjem bundeva. Veće tikvice se mogu ugraditi u dizajn lokala, dok minijaturne verzije čine sjajne postavke za vaše goste.

ideja za venčanje za jesenju mladu

4. Autumn Halo

Samo zato što letnje cvetanje bledi, to ne znači da morate odustati od svog sna da nosite cvetnu krunu. Ako ništa drugo, obilje jesenjih boja i tekstura trebalo bi da vama i vašem cvećaru pruži još kreativniju dozvolu. Ovaj oreol ruža i bobica je u trendu za jesenju mladu.

ideja za venčanje za jesenju mladu

5. Enchanted Romance

Stvorite osećaj začarane romantike sa temom jesenje šume. Zamislite grane, cveće u boji dragulja i lampice za čaj. Uključivanje svežih (ili lažnih) bobica dodaje interesovanje i pravi sezonski osećaj.

ideja za venčanje za jesenju mladu

6. Stil prolaza

Unesite malo te veličanstvene jesenje boje unutra sa prelepim sezonskim vencem.

ideja za venčanje za jesenju mladu

Idite na veliku veličinu da biste zaista dali izjavu ili izaberite minijaturne verzije kako biste poredali prolaz u stilu.