Korona virus COVID Ažuriranje

U dugim zimskim večerima kamin može biti samo prijatna, utešna poslastica koja vam je potrebna. Takođe nudi mnogo mogućnosti za ukrašavanje i mislimo da ništa ne izgleda tako lepo kao svež, svečani cvetni aranžman. Bilo da izaberete bogate crvene i tradicionalno lišće, ili svetle, zimske bele, venčić je sjajan način da unesete boje i mirise Božića u svoj dom. Evo pet inspirisanih načina da učinite svoju mantiju srećnom ovog Božića.


Ne tako tradicionalan Noel

Sneg je notorno nepouzdan u Velikoj Britaniji, ali uz malu pomoć cveća i dalje možete imati beli Božić. Pretvorite svoj plašt u zimsku zemlju čuda sa blistavim, elegantnim belim cvećem. U ovom upečatljivom aranžmanu snežne prizore dočaravaju ljiljani koji stoje visoko kao novi cvetovi koji izranjaju iz snega, dok kaskadne orhideje oponašaju ledenice.

Korona virus COVID Ažuriranje

Veoma plodan Božić

Obožavamo ove bujne tonove bobica, na kraju krajeva, da li je čak i Božić bez puno tople crvene boje? Raskošne ruže su karakterističan cvet, upotpunjen bobicama hiperikuma, sušenim glavama semena lotosa i puno zelenila, uključujući delikatan amarant. Božićna poslastica nalik na dragulj.

Korona virus COVID Ažuriranje

Voodland Valks

Od mekog sjaja leda do delikatnih oblika golih stabala do povremenog praska svetlih bobica – prirodna lepota zime može biti nešto. I iako volimo okrepljujuću šetnju (to je odličan način da osetite da ste zaradili pitu sa mlevenim mesom!), ne morate da se nosite sa hladnoćom da biste uživali u darovima prirode. Ovaj prekrasan vijenac donosi vanjštinu, miješajući bijele ruže, bršljan i kumer (poznate kao božićna ruža) sa prazničnim omiljenim komadima poput kriški pomorandže, jabuke, božikovine i bora. Rezultat je pomalo divlji, veličanstveni mirisni vijenac koji će trajati i trajati.

Scandi Chic

Niko ne radi svečanu dekoraciju kao u skandskim zemljama – moderan, ali topao, rustikalan ali elegantan, njihov stil je savršen za moderan dom. Inspirisan njihovim duhom, ovaj vijenac kombinuje crvene ruže, kumere i sezonsko bobice sa ručno rađenim elementima i prirodnim materijalima poput šišara. Samo reci bog Jul (to je srećan Božić na švedskom)!

Dražesna u rozom

Pažljivo razmotreno, malo meke svetlosti sveća je idealan način da osvetlite svoje cvetove – treperavi sjaj bi trebalo da pokaže njihove prelepe boje. U ovom aranžmanu stubne sveće (bezbedno uvučene u cvetnu penu) okružene su obiljem cvetova uključujući bluzaste ružičaste hortenzije i bele glave orhideja. Prskanje crvenih bobica dodaje završni svečani štih.