Kako praznici dolaze i odlaze, zimska venčanja tek počinju jer završavamo ovu godinu i krećemo u 2022. Sa snežnim pokrivačem i hladnoćom u vazduhu, ova venčanja imaju svoju jedinstvenu estetiku koja zahteva cveće koje odgovara prilici . Dok počinjete sa pripremama za svoje klijente na zimskom venčanju, koristite dole navedene aranžmane i palete kao inspiraciju da oživite svaku viziju zimske zemlje čuda.


Duboko crvena fokusna tačka

Ništa tako ne govori o zimi kao tamnocrvena nijansa. Uparite različite nijanse crvenog cveća sa zelenilom i belim akcentima za prelep zimski buket. Ova kombinacija je jedinstveno zimska i daje smelu izjavu.

Vinter Accents

Zimsko cveće može imati akcente koji su savršeni za sezonu. Od šišarki do stabljika sa bobicama, oni se lako mogu ugraditi u svadbeno cveće kako bi se osećali sezonskim i prazničnim.

Lush Greeneri

Kaskadno zelenilo uklopljeno u svadbene bukete i aranžmane je divan način da proslavite sezonu. Zeleni koji podsećaju na vence ili čak jelke slave sezonu na jedinstven način. Ovo može dati izjavu posebno sa buketom. Razmislite o tome da uparite ovo zelenilo sa tamnim crvenim cvetovima, oštrim belim cvetovima ili prigušenim ružičastim cvetovima. Ili, kombinacija svega ovoga takođe dobro funkcioniše!

Moodi Neutrals

Ova prohladna sezona je savršeno vreme za par da u svoj veliki dan unese neutralne raspoloženje. Ovo se može uraditi na jednostavan način, koristeći klasičan cvet poput bebinog daha uparen sa crnim svećama. Iako cvetovi i akcenti koji se koriste u ovom izgledu nisu složeni, to daje hrabru izjavu koja se savršeno slaže sa godišnjim dobima.

Jaka svetla

Svetla su simbol zime. Koristite obilje sveća uparenih sa čistim belim cvećem i zelenilom da biste stvorili blistavu estetiku koja će biti jednostavno nezaboravna.

Vinter Blues

Cveće koje igra ideju zimske zemlje čuda uvek je hit u ovo doba godine. Cvetovi u nijansama plave, sukulenti i vešto belo cveće stvaraju šarmantnu estetiku koja inspiriše misli o snegu, svežim počecima i svemu lepom.

Zimska venčanja su lepa na svoj način. Cveće radi na poboljšanju duha ovih događaja. Ako imate bilo kakve jedinstvene ideje o cveću za zimsko venčanje ili omiljenu paletu, podelite ih ispod. Voleli bismo da čujemo vaše povratne informacije!