Godinama sam nudio razne savete našim lepim mušterijama koje su se pitale da li šalju pravo cveće svojim najmilijima. Ali evo vrućeg saveta za slanje cveća na najveći dan u godini za cvećare širom sveta – nabavite svoju porudžbinu ranije ako vam je isporučeno cveće!

Ahilova peta za cvećare je strana posla isporuke cveća. Iako uvek rasprodamo rano, generalno možemo da zadovoljimo potražnju za većinom ulazaka na veliki dan, ali postoji samo toliko isporuka koje se fizički mogu izvršiti na sat, bez obzira koliko naporno radimo. Primalac koji se nalazi na drugoj lokaciji u poslednjem trenutku i pogrešna adresa je nekoliko stvari koje nam povećavaju izazove na veliki dan. Kuriri su potpuno pogođeni jer je to generalno najveći trgovački dan u godini za cvećare koji šalju cveće za isporuku, a da ne spominjemo druge pružaoce poklona koji popunjavaju praznine.

Dok se većina cvećara hvali obimom prodaje, mi smo malo neobični po tome što svoj uspeh na Dan zaljubljenih zasnivamo na žalbama ili nedostatku istih. U 2022. godini broj pritužbi je bio jedan, što je kao i uvek brzo otklonjeno. Nešto na šta smo ponosni s obzirom na stotinu porudžbina koje obrađujemo za Dan zaljubljenih.

Takođe izgleda da je period topliji nego inače, pa budite dobrodošli da pogledate neke od naših saveta za slanje cveća kod vašeg lokalnog cvećara u Beogradu.

P.S. Snimak heroja je kratak pogled iz prelepe nove serije za Dan zaljubljenih koju smo upravo snimili. Jedva čekam da vam pokažem ostatak u narednim nedeljama!