Uskršnje cveće je prelep poklon ili je divan dodatak uskršnjem stolu, ali postoji nekoliko tradicionalnih uskršnjih cveća koje označavaju priliku i godišnje doba.

Šta je tradicionalno uskršnje cveće?

Nastavite da čitate da biste pronašli svoje savršeno uskršnje cvetove.

Narcisi

Narcisi su tradicionalni uskršnji cvet i povezani su sa divnom dobom proleća. Oni ulepšavaju svaku prostoriju i označavaju nove početke, preporod i dolazak proleća. To ga čini savršenim uskršnjim cvetom jer označava odakle je došao događaj, smrt i vaskrsenje Isusa.

Hijacinti

Zumbul su omiljeni za proleće, što ih čini savršenim za Uskrs. Boje mogu da variraju od klasičnog dubokog indiga do svetle magentas, svetlije ružičaste i ljubičaste i bele. Za mnoge ljude, cvet vraća sećanja na toplije vreme, sunce i što je najvažnije, kraj zime.
lale

Ovaj cvet je u trendu za Uskrs. Prelepe prolećne nijanse čine ovaj cvet savršenim tradicionalnim poklonom ili stolom za Uskrs. Lepota i gracioznost jednostavnih lala znači da je cvet postao simbol za značenja kao što su trajna ljubav, kraljevska priroda, obilje, prosperitet i uživanje.

Uskršnje boje

Svako cveće može biti lepo za Uskrs, ali ono sa prolećnim nijansama čini savršeno tradicionalno cvetanje. Žute, bledo ružičaste i breskve su prelepe boje za ovu priliku. Kupujte po bojama ili idite na našu stranicu Uskršnje cveće za neke prelepe bukete koji su divni kao pokloni ili kao poslastica za vas ovog Uskrsa.

Nadamo se da vam je ovo pomoglo da pronađete prelepo tradicionalno uskršnje cveće. Svi naši buketi su dostupni sa isporukom sledećeg dana širom Balkanu. Idite u MojaCvecara da vidite više.